Bierpullen

Bierpullen huren doet u natuurlijk bij Partyservice Meppel

Bierpullen huren voor uw feest of evenement doet u natuurlijk bij Partyservice Meppel. Bij ons huurt u alleen de glazen die u nodig heeft voor uw evenement of feest. U betaald bij ons een huurprijs per glas zodat u nooit teveel betaald.

Bierpullen huren.

Geen enkel oktoberfeest of evenement kan zonder bierpullen. Naast longdrinkglazen en bierglazen zijn het ook een van de meest gehuurde glazen. Onze bierpullen huurt u voor slechts €0.50 per stuk.

Wij leveren de door u gehuurde glazen schoon en keurig verpakt in handige stapelbare kratten. Ook heeft u geen omkijken naar de afwas. Wij bieden u de mogelijkheid de glazen in te leveren zonder deze schoon te maken. Levert u vieze glazen bij ons in dan brengen wij €0.55 per glas in rekening.

Ander glaswerk huren.

Naast de standaard bierpullen, kunt u bij ons ook terecht voor andere soorten glaswerk om te huren. In ons assortiment vindt u diverse soorten bierglazen, sapjes glazen frisdrank glazen, wijn glazen en natuurlijk champagne glazen u vindt het allemaal in onze feestverhuur.

Overige artikelen huren.

Naast het verhuren van glazen kunt u natuurlijk voor veel meer zaken bij ons terecht. Wij hebben diverse horeca artikelen beschikbaar voor verhuur. Van dienblad tot tapinstallatie en van tafel tot partytent. Maar zeker ook in de catering staan wij ons mannetje. In Partyservice Meppel heeft u een partner gevonden om een geweldig feest of evenement neer te zetten.