Gourmetten

Lekker gourmetten met vrienden, familie of collega’s hoe leuk en lekker is dat. Bij Partyservice Meppel kunt u nu uw avondje gourmetten regelen zonder er zelf werk van te hebben. Wij regelen alles voor u, van lekker eten tot aan de afwas.

Gourmetten zonder zorgen.

Bij Partyservice Meppel ontzorgen wij u graag helemaal. Het enige dat u hoeft te doen is een keuze te maken uit een van onze gourmet menu’s. Met elk van onze menu’s haalt u een complete gourmet ervaring in huis en wordt al het werk u uit handen genomen.

In al onze menu’s voor het gourmetten vindt u borden, servies en voldoende gourmetstelletjes en/of bakplaten om heerlijk met elkaar te kunnen genieten van lekker eten. Wij bezorgen onze gourmet menu’s bij u thuis af zodat u werkelijk kunt genieten van het gourmetten zonder zorgen.

Complete gourmetservice.

Gourmetten zonder zorgen, dat is wat wij u te bieden hebben. Combineer de diverse gourmet menu’s met elkaar passend bij uw gasten. Al onze gourmet menu’s worden geleverd inclusief diverse bijgerechten en alle benodigdheden zoals gourmetstellen, servies en bestek, maar ook de servetten zullen zeker niet ontbreken.

Ons team staat het hele jaar voor je klaar, zodat jij lekker kunt gourmetten. Onze complete ervaring gourmetten wordt bij u thuis afgeleverd. Alle gourmetmenu’s worden netjes op schaal opgemaakt en keurig afgegarneerd bij u afgeleverd. U hoeft alleen de tafel maar te dekken om lekker te kunnen genieten van al het lekkers dat wij u te bieden hebben. Na afloop ruimt u alleen maar op de afwas, die doen wij.

Toch liever naar buiten.

Zoekt u toch iets anders dan gourmetten en gaat u bijvoorbeeld liever naar buiten. Wellicht is een van onze bbq menus wel iets voor u. Ook bij onze compleet verzorgde bbq paketten mag u het beste van ons verwachten.