Grote partytent huren voor een feestje.

Een grote partytent huren voor een feestje is niet iets waar iedereen direct aan zal denken. Vaak wordt er nog gezocht naar een zaaltje. Zeker als het weer wat slechter is dan op een prachtige zomerse dag.

Toch blijkt dat veel mensen er niet bij stil staan dat het nog wel eens goedkoper kan zijn om een partytent te huren. Bovendien zijn er voldoende mogelijkheden om een partytent tot een aangename temperatuur te verwarmen. Ook zijn er nog eens voldoende mogelijkheden de gehuurde partytent leuk te versieren.

Meer dan een partytent huren.

Om van uw feest een geslaagd tuinfeest te kunnen maken komt er meer bij kijken dan alleen het huren van een goedkope partytent. Afhankelijk van het seizoen moet u er bijvoorbeeld aan denken om bijvoorbeeld een of twee terrasheaters bij de tent te huren. Met het huren van een of twee heaters kunt u zelfs in de winter zorgen voor een prettige temperatuur in de tent. Hiervoor kunt het beste even contact opnemen met het verhuurbedrijf om u te laten informeren wat u nodig heeft.

Naast een terrasheater kunt u bij de meeste verhuurbedrijven ook het benodigde meubilair huren. Tafels & stoelen, statafels ,glaswerk of een bar. U kunt het zo gek niet bedenken of het is wel te huur.

Een grote partytent opzetten.

Een grote partytent huren doet u natuurlijk niet voor niks. Meestal verhuren wij grote partytenten als mensen gaan trouwen. Bij personeelsfeesten en natuurlijk buurt en straatfeesten. U gaat immers geen grote partytent huren als u slechts een handje vol gasten verwacht. Vanzelfsprekend is het opbouwen van een grote partytent niet heel erg moeilijk. Met voldoende hulp kan een grote partytent ook prima door u zelf worden opgebouwd.

Door eerst het dakframe van de partytent uit te zetten en in elkaar te zetten bouwt u stap voor stap de partytent op. Globaal gezien worden alle partytenten dus ook de grote partytenten op dezelfde manier opgebouwd. U kunt in onze opzetinstructie nalezen hoe u de tent het beste kunt opbouwen mocht u besluiten de tent niet door ons te laten opbouwen.

Uw feest onze zorg!

Natuurlijk is geen enkel feest gelijk. Het terrein waar de tent moet komen te staan, het aantal gasten. En het eventueel extra gehuurde materiaal zoals een bar, tafels en stoelen hebben allemaal invloed op het formaat tent dat u nodig heeft. Wellicht heeft u aan een grote partytent voldoende. Of is het koppelen van diverse tenten wel de betere oplossing voor uw feest of evenement. Wij helpen u graag om van uw feest onze zorg te maken. Wij komen dan ook graag geheel vrijblijvend bij u langs om onder het genot van een kopje koffie de mogelijkheden te bespreken.