Heaters

Een heater huren voor uw feestje doet u natuurlijk bij Partyservice Meppel

Een heater huren om uw bij Partyservice Meppel gehuurde partytent te verwarmen. Met het huren van heater kunt u  zorgen voor een aangename gevoelstemperatuur. Helaas kunnen het voorjaar en het najaar koel of zelfs koud zijn. Dit kunt u opvangen met de gehuurde heaters.

Huren.

Huurt u een partytent bij Partyservice Meppel, dan hebben wij de perfecte heater voor een aangename temperatuur in de tent. Deze electrische heaters komen boven in de constructie van de tent te hangen. Door de warme infrarood straling worden uw gasten van boven heerlijk verwarmd. U huurt deze hangende infrarood heater voor slechts €10 per stuk.

Heaters op gas.

Een heater huren op gas, zoals bijvoorbeeld de welbekende terrasheaters. ook dan hebben wij voor u diverse heaters beschikbaar voor verhuur. Onze gasgestookte heater huurt u exclusief gas. U kunt een passende gasfles goedkoop bij de heater huren, echter dient u dit wel kenbaar te maken. Gasgestookte warmtebronnen huurt u al vanaf €25.

Warmtekannonen.

Geeft u de voorkeur aan het huren van een warmtekanon. Geen probleem, Partyservice Meppel is van alle markten thuis en kan deze natuurlijk ook aan u leveren tegen een scherpe prijs. Met een warmtekanon heeft u een heater gevonden die eenvoudig in gebruik is en in staat om een ruimte snel te verwarmen. De warmte wordt opgewekt door het verbranden van gas, waarna een electrisch aangedreven ventilator de warme lucht de te verwarmen ruimte in blaast. Op deze manier heeft u zeer snel een verwarmde ruimte met een aangename temperatuur.

Feestverhuur & catering

Naast het huren van heaters kunt u bij Partyservice Meppel natuurlijk terecht voor nog veel meer artikelen op het gebied van feestverhuur. Catering voor uw feest of evenement is natuurlijk ook geen enkel probleem. U vindt het bij ons allemaal op een adres