Hangende electrische heater

Hangende electrische heaters voor in de partytent huurt u natuurlijk bij Partyservice Meppel

Een hangende electrische heater huren is de perfecte oplossing bij gebruik in een partytent. Het grote voordeel van deze heater is dat deze geen gas verbruikt. Bovendien is deze tijdens het opbouwen van een partytent eenvoudig op te hangen aan het frame van de partytent.

Een hangende electrische heater huren maakt het mogelijk om een heerlijke verwarming  van bovenaf te creëren. Door het gebruik van meerdere heaters in een partytent kunt u gecontroleerd de gehele tent verwarmen.

Hangende electrische heater.

Door een of meer van deze hangende electrische heaters te huren kunt u eenvoudig in elk segment van de Partytent een warmtebron ophangen. Op deze manier weet u zeker dat de temperatuur overal in de tent aangenaam is. Doordat deze heaters meerder standen hebben is het eenvoudig om om een beetje extra of juist iets minder warmte te produceren. Door het gebruik van meerdere van deze heaters kunt u de temperatuur aanpassen aan uw wensen.

Veiligheid.

Deze electrische heaters werken door middel van stroom, het geen de veiligheid ten goede komt. Zo hoeft u bijvoorbeeld geen gas te verbranden in een gesloten tent.

U huurt deze hangende electrische heater voor slechts €10 per dag.

Bij Partyservice Meppel regelet u op een plek alles voor uw feest of evenement. U kunt bij ons terecht voor feestverhuur en catering diensten, uiteraard samengesteld op basis van uw wensen.