Terrasheater huren

Een terrasheater huren voor uw feestje doet u natuurlijk bij Partyservice Meppel

Een terrasheater huren is misschien wel het beste dat u kunt doen om er voor te zorgen dat uw feestje niet in het water valt door een kille avond. Een terrasverwarmer op gas heeft een veel grotere warmte afgifte dan bijvoorbeeld een electrische heater. Met een verwarmend vermogen van 5 tot 10 vierkante meter heeft u gelijk een groot bereik. Deze terrasverwarmer werkend op gas zorgt zeker voor een aangenaam verblijf in de door u gehuurde partytent. Wilt u op een kille avond heerlijk warm buiten zitten, dan is een terrasheater huren een verstandig besluit.

De terrasheater.

Deze terrasheater is een echte alleskunner. U verwarmd elke ruimte tot een aangename temperatuur, iets wat uw gasten zekere zullen waarderen. Heerlijk warm buiten zitten tot in de late uurtjes dankzij deze terrasverwarmer op gas. Deze heaters kunt u werkelijk overal inzetten. Huurt u een partytent, geen probleem. Een enkele heater verwarmd al de nodige vierkante meters in een tent. Ook bij buitengebruik levert deze terrasheater de nodige warmte. Zeker bij een kille zomeravond kunt u het verblijf van uw gasten veraangenamen door een heater.

Huurt u een heater op gas dan kunt er van op aan dat wij denken aan uw veiligheid. In onze terrasheater verhuur vint u niet voor niks heaters welke allemaal zijn voorzien van bijvoorbeeld een omvalbeveiliging. Mocht het het gebeuren dat de heater zal omvallen dan wordt deze automatisch uitgeschakeld.

Een terrasheater huren kost u slechts €22.50 per dag. Ook bieden wij u de mogelijkheid deze heaters per week te huren, u betaald dan €75. Het betreft hier huurpijzen van een heater zonder gas. Heeft u zelf een gasfles met voldoende gas dan mag u deze natuurlijk ook gebruiken.

Gas.

Bij Partyservice Meppel betaald u geen cent te veel voor het huren van een heater. Heeft u zelf een gasfles in uw bezit om deze terrasheater te laten branden. Dan bent u niet verplicht een gasfles bij ons te huren. Heeft u geen gasfles in uw bezit, dan kunt u deze eenvoudig en goedkoop bij ons huren.

Maakt u gebruik van uw eigen gasfles dan dient u er rekening mee te houden dat deze heaters bijna 1 kg gas per uur op vol vermogen gebruiken. Maakt u gebruik van uw eigen gasfles controleert u dan of u voldoende gas heeft voor het aantal uren dat u de heater wenst te gebruiken.

Veiligheid.

Gaat u gebruik maken van een terrasheater welke gebruik maat van gas, dan is veiligheid natuurijk erg belangrijk. Het is belangrijk heaters alleen in een goed geventileerde ruimte te gebruiken. We werken immers met gas. Daarnaast zijn al onze heaters voorzien van een omval beveiliging. Dit houdt in dat onze heaters zichzelf uitschakelen mocht het gebeuren dat ze omvallen.

Daarnaast kunt u zelf ook het een en ander doen om de veiligheid te verhogen. Zo kunt u de gaskraan dichtdraaien als u de heater niet meer gebruikt. Ook kunt u er zelf op letten dat er geen brandbare materialen zoals slingers zich in de buurt van een terrasverwarmer bevinden.

Naast deze terrasheater op gas bieden wij in ons assortiment ook een electrische heater aan. Deze electrische heater is bij uitstek geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld een partytent. Deze elektrische terrasverwarmer kan zeer gemakkelijk boven in een tent worden opgehangen.  Met een elctrische heater per tentsectie van 2 meter heeft u meestal voldoende warmte. Al met al een goede vervanger voor een loungeheater.

Bij Partyservice Meppel helpen wij u om uw hele feest te organiseren. U kunt bij ons terecht voor feestverhuur artikelen. Maar ook met onze catering haalt u wat bijzonders in huis.