Terrasheater

Een terrasheater huren voor uw feestje doet u natuurlijk bij Partyservice Meppel

Een terrasheater huren is misschien wel het beste dat u kunt doen om er voor te zorgen dat uw feestje niet in het water valt door een kille avond. Met een verwarmend vermogen van 5 tot 10 vierkante meter heeft u gelijk een groot bereik. Deze heater werkend op gas zorgt zeker voor een aangenaam verblijf in de door u gehuurde partytent.

De Terrasheater.

Deze terrasheater is een echte alleskunner. U verwarmd elke ruimte tot een aangename temperatuur, iets wat uw gasten zekere zullen waarderen. Deze heaters kunt u werkelijk overal inzetten. Huurt u een partytent, geen probleem. Een enkele terrasheater verwarmd al de nodige vierkante meters in een tent.

ook bij buitengebruik levert deze terrasheater de nodige warmte. Zeker bij een kille zomeravond kunt u het verblijf van uw gasten veraangenamen met deze heater.

Een terrasheater huren kost u slechts €22.50 per dag. Ook bieden wij u de mogelijkheid deze heaters per week te huren, u betaald dan €75.

Gas.

Bij Partyservice Meppel betaald u geen cent te veel. Heeft u zelf een gasfles in uw bezit om deze terrasheater te laten branden. Dan bent u niet verplicht een gasfles bij ons te huren. Heeft u geen gasfles in uw bezit, dan kunt u deze eenvoudig en goedkoop bij ons huren.

Bij Partyservice Meppel helpen wij u om uw hele feest te organiseren. U kunt bij ons terecht voor feestverhuur artikelen. Maar ook met onze catering haalt u wat bijzonders in huis.