Partytent huren, hoevel personen gaan er in.

hoeveel personen gaan er in een partytent

Je kent het vast wel, je organiseert een feestje en wil een partytent huren. De grote vraag is nu hoeveel personen gaan er in een partytent passen. Een eenvoudig antwoord is daar echter niet op te geven. Het een en ander hangt natuurlijk helemaal af van de opstelling die u in gedachten heeft. Wilt u tafels en stoelen plaatsen in de partytent. Of alleen een paar statafels. U ziet de juiste partytent kiezen voor uw feest is afhankelijk van diverse factoren.

Hoeveel personen gaan er in een partytent.

Het aantal personen dat in een partytent kunnen wordt bepaald door diverse factoren. Als stelregel kunnen we de volgende regel hanteren. Als u weinig tot geen andere attributen in de tent heeft kunt u uitgaan van 1 persoon per vierkante meter. Wilt u slechts een aantal statafels in de partytent plaatsen dan mag u van deze regel uitgaan om het juiste aantal personen in een partytent te bepalen.

Houd u bijvoorbeeld in de hoek van de tent ruimte beschikbaar om bijvoorbeeld een buffet aan te kunnen bieden. Dan raden wij u aan om uit te gaan van 1,5 vierkant meter per persoon. Uw gasten hebben zo voldoende ruimte

Bied u uw gasten bijvoorbeeld een zittend diner, dan levert u behoorlijk wat ruimte in om de tafels en stoelen in de partytent te kunnen plaatsen. Hier geld als stelregel dat u uit dient te gaan van 1,5 tot 2 vierkante meter per persoon.

Maatwerk.

Het exacte aantal personen dat u kunt houden in de gehuurde partytent is en blijft afhankelijk van hetgeen u nog meer in de tent wenst te plaatsen. Als u bij Partyservice Meppel een partytent gaat huren kunnen wij u altijd adviseren over de te kiezen partytent. Partyservice Meppel is de specialist als het gaat om feestverhuur & catering van uw feest of evenement

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.