Housewarming feestje organiseren

Een housewarming feestje, het perfecte moment om je nieuwe optrekje aan vrienden en familie te tonen. Het klussen zit er op, alles zit netjes in de verf, en het behang is geplakt. Kortom het perfecte moment voor een housewarming party.

Waarom een housewarming party.

Steeds vaker worden wij benaderd door onze klanten om hun te helpen met hun housewarmings party. Een fenomeen dat zeker de laatste jaren steeds populairder wordt. En waarom ook niet. Je hebt een nieuw huis gekocht of gehuurd, gaat samenwonen en bent enorm druk geweest met het klussen en verhuizen naar je nieuwe stulpje. Als al dat werk is gedaan ben je natuurlijk trots op je nieuw optrek en wil je dit graag laten zien aan familie en vrienden. Een housewarming feest is hier de perfecte oplossing voor.

Maar bij het organiseren van een geslaagde housewarming komt natuurlijk wel wat kijken. Dikwijls komen er tientallen gasten over de vloer. De meeste mensen hebben dan ook niet voldoende middelen om dit zomaar te kunnen organiseren, en dat is waar wij u kunnen helpen.

De perfecte housewarming organiseren.

Een housewarming organiseren is helemaal niet zo moeilijk. Je prikt een datum en verstuurd de uitnodigingen, je regelt hapjes en drankjes en het feest kan beginnen. Althans zo lijkt het. Vaak zijn housewarming feestjes groter dan bijvoorbeeld een verjaardag. Kortom u heeft misschien wel diverse spullen nodig die u niet heeft of niet voldoende heeft. U doet er dan verstandig aan om eens met een verhuurbedrijf te gaan praten. Zij kunnen u op diverse manieren helpen, denk hierbij bijvoorbeeld aan koelkasten, meubels of een biertap.

Maak gebruik van de tuin.

Bij een housewarming denken veel mensen niet direct aan het gebruik van de tuin. Uiteraard is uw tuin ook een onderdeel van uw huis. Als u voldoende ruimte in uw tuin heeft is het aan te raden tijdens uw feest gebruik te maken van de tuin. Door een partytent te huren kunt u eenvoudig extra ruimte creëeren voor uw feest. Ook in de winter is dit een prima oplossing. Door enkel terrasheaters te plaatsen kunt u de tent eenvoudig warm houden. Plaatst u de tent tegen de gevel aan, dan is het verlies van warmte minimaal.

Huur er gelijk een aantal prikkabels bij , dan kun je de tuin en je tent op een veilige manier ook nog eens mooi verlichten. De prikkabels zijn in divers lengtes beschikbaar en bovendien ook nog eens weersbestendig, wel zo veilig dus.

Hapjes en drankjes.

Hapjes en drankjes kun je natuurlijk eenvoudig zelf regelen. Maar en bedrijf zoals wij kunnen dat ook voor je organiseren. Weet u bijvoorbeeld hoeveel drinken en hapjes u nodig heeft om te zorgen dat uw gasten niks te kort komen. Wij kunnen u hier prima mee helpen, wij hebben de kennis en de middelen er voor te zorgen dat uw gasten niks te kort komen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen een biertap en koelkast te huren en zelf de rest te verzorgen.

Naast lekker eten en drinken is het natuurlijk ook van belang uw huis aan te kleden voor een feestje. U kunt hierbij denken aan het plaatsen van enkele statafels en feestversiering. Statafels zorgen er van nature al voor dat mensen niet constant op dezelfde plek blijven zitten. Des te meer gezelligheid dus. Met de versiering kun je er voor kiezen een thema aan te houden voor je housewarming, natuurlijk is dit niet verplicht.

Elke housewarming is natuurlijk anders. Dit is mede afhankelijk van het beschikbar budget en uw eigen ideëen. Partyservice Meppel helpt u graag met het uitwerken van uw feest. Neemt u dan ook eens geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.