BBQ kindermenu

Ook aan de allerkleinste gasten van uw bbq wordt gedacht door Partyservice Meppel. Met ons bbq kindermenu haalt u eenvoudig lekker eten voor uw kinderen in huis. Lekker gekruide stukjes vlees, salades stokbrood en kruidenboter aan alles is gedacht in de bbq kindermenu.

Het bbq kindermenu bestaat uit:

  • Een heerlijke grillburger
  • Mexicaanse bbq worst
  • Een malse kipshaslick
  • juniorspies.

Meer dan lekker eten.

Om echt te kunnen genieten van de bbq leveren wij in al onze pakketten standaard extra materiaal mee. Bij elk barbecue menu dat u bij ons afneemt leveren wij standaard borden, bestek, broodplanken, broodmessen en buffettafels. Natuurlijk wordt er ook een bbq inclusief gas meegeleverd.

Wij snappen dat u na dat u lekker heeft gegeten geen zin heeft om de barbecue schoon te maken of de afwas te doen. Geen probleem! U kunt zowel de bbq en de afwas laten staan, deze taak nemen wij op ons.

Gratis bezorging.

Het mooie van de bij ons bestelde barbeque is dat naast dat wij alles tot in de puntjes verzorgen. Wij ook nog eens de bbq gratis bezorgen door heel nederland (exclusief de waddeneilanden). Dagelijks bezorgen wij bbq’s tussen 8:30 uur en 18:00 uur. Daags voor de bbq krijgt u van ons een bericht met het tijdstip waarop u onze bezorger kunt verwachten. Handig, zo hoeft u namelijk niet de hele dag te wachten op onze bezorging.

Bestel snel het bbq kindermenu