Lasergamen Groningen

Lasergamen in groningen

Daar sta je dan op een woensdagmiddag, 40 kinderen voor je. Lekker met zijn allen lasergamen ope een veldje in Groningen.

Op een toch wel iets trieste dag is het aan ons om 40 kinderen te vermaken in Groningen met een leuke aktieve middag lasergamen. Geen probleem en zelf een erg leuk project voor ons. Maar lasetgamen met 40 kinderen welke je de hele middag dient te vermaken is geen klein klusje wat je even snel tussen door gaat doen.

Het lasergamen.

Als eerste moesten we natuurlijk bedenken hoe we dit gaan aanpakken. Gelukkig hebben wij met onze feestverhuur artikelen meer dan voldoende capaciteit om dit voor elkaar te kunnen boksen. De kindere willen lasergamen op een veldje, dus dat betekent obstakels op het veld aanleggen. Dit kan natuurlijk met diverse opblaasbare hindernissen. Maar dit maal hebben we gekozen voor meer natuurlijke hindernissen.

Strobalen, hekken en diverse andere voorwerpen hebben wij geregeld om een veldje aan te leggen voor het lasergamen wat net even wat anders was. Realistischer dan opblaasbare hindernissen en achteraf misschien wel net zo snel op te bouwen.

Het programma.

Het programma voor de middag zelf was vrij eenvoudig. We hadden vier rondes met het lasergamen ingepland. Met elke ronde zouden wij een andere spelvariant van het lasergamen gebruiken om er zo voor te zorgen dat de middag leuk en afwisselend bleef.

Natuurlijk hebben we er voor gezorgd dat er tussen elke ronde even de tijd was om je sterke verhalen te kunnen vertellen aan je vriendjes en vriendinnetjes. Bovendien hebben wij ook voor een aantal lekkere versnaperingen gezorgd zodat de kinder er een geweldige middag zouden hebben.

Ranja en suikerspinnen.

Met meer dan voldoende ranja en ter plekke gemaakte suikerspinnen konden wij de kinderen natuurlijk heerlijk verwennen op hun vrije woensdagmiddag. De ranja en suikerspinnen tussen het lasegamen door vielen goed. Het entuosiasme straalde van de kinderen af. Dikwijls werd ons dan ook gevraagd of ze ook konden lasergamen met hun verjaardagsfeestje.

Lasergamen voor grote groepen.

Lasergamen voor grotere groepen doen wij wel eens in opdracht van bijvoorbeeld gemeentes. Het doel hiervan is groepen met kindere in beweging te krijgen en dan het liefste ook nog eens in de open lucht. Wat is er nou leuker om in de buitenlucht lekker aktief bezig te zijn met je vriendjes en vriendinnetjes. Wilt u meer informatie over wat wij hierin voor u kunnen betekenen neemt u dan eens contact met ons op. Samen komen wij ongetwijfeld tot een leuke aktieve middag voor de jeugd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.