Lekker Borrelen met vrienden.

Lekker borrelen met vrienden

Wat is er nu  gezelliger dan een geslaagde middag of avond borrelen met vrienden of familie. Wij kunnen er in ieder geval enorm van genieten. En dan hebben we het niet alleen over de lekkere hapjes en drankjes. Om lekker borrelen met vrienden een geslaagd evenement te maken komt er natuurlijk heel wat meer kijken.

Wie nodig je uit?

Meestal nodigen mensen een vaste groep vrienden of famillie uit, natuurlijk heel erg gezellig iedereen kent elkaar immers al. Maar zou het niet leuk zijn om eens met buren of een ander groepje mensen te gaan zitten “borrelen”. Zo leer je nieuwe mensen beter kennnen en heb je altijd wel iets nieuws om over te praten tijdens de borrel. Waarom alleen een straatfeest een keer in het jaar, terwijl je elke week geellig kunt borrelen.

Liever iets meer dan te weinig.

Als echte bourgondier gaat het je natuurlijk niet gebeuren dat je tijdens het borrelen met vrienden zonder lekker eten of drinken komt te zitten. Zorg er us voor dat je altijd voldoende in huis hebt. Houd je wat over, wie gaat je tegenhouden om de volgende dag het borrelen nog eens dunnetjes over te doen.

Goede voorbereiding.

Een goede voorbereiding is het halve werk wordt vaak gezegd en dat is niet voor niets. Zorg er dus voor da je koelkast op tijd gevuld is en dat de hapjes zoveel mogelijk van te voren zijn klaargemaakt. Een goede gastheer verdiept zich in zijn gasten. Zijn er bijvoorbeeld gasten met een allergie houd hier dan rekening mee. Tegenwoordig zijn er zoveel soorten hapjes en drankjes verkrijgbaar dat dit geen enkel probleem meer hoeft te zijn.

Aankleding is ook zo’n dingetje wat hoort bij een goede voorbereiding. Zorg er voor dat je het samenzijn leuk aankleed door bijvoorbeeld tapasplanken te gebruiken in plaats van een simpel bordje en schaaltje. Een paar kaarsjes erbij en lekkere rustige muziek op de achtergrond en niemand zal klagen als jouw hapjes toch niet zo goed zijn als jij zelf dacht.

Catering en meer.

Partyservice Meppel helpt u graag met het organiseren van uw borrel. Naast onze catering kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld een partytent huren en voor diverse andere feest verhuur artikelen. U kunt het geen u nodig bent eenvoudig vanuit uw luie stoel reserveren, en wij doen de rest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.