Geluidsinstallatie Vonyx SPS152

Een Vonyx SPS152 geluidsinstallatie huren doet u natuurlijk bij Partyservice Meppel

Een geluidsinstallatie huren? Met deze Vonyx SPS152 Mobiele geluidsinstallatie met microfoon en standaard  heeft u een prachtige set gevonden. Een ideale complete set voor vele toepassingen. Een echte eenvoudige plug-and-play set voor het geven van toespraken of demonstraties waarvoor de microfoon reeds wordt meegeleverd. Omdat de speaker over een ingebouwde mp3 speler beschikt kan de set ook gebruikt worden op bijvoorbeeld campings voor het animatieteam.

Gebruikersgemak.

Voor extra gebruikersgemak wordt een afstandsbediening meegeleverd voor de bediening van de mp3 speler. De speaker ook voorzien van een Bluetooth module zodat het mogelijk is om muziek draadloos te streamen vanaf een telefoon, laptop of tablet. Voor alle bronnen die niet voorzien zijn van Bluetooth is er de mogelijkheid om deze met een kabel aan te sluiten op de lijningang.

Gaat u deze geluidsinstallatie huren dan beschikt u over een vermogen van 600W, genoeg dus voor een lekker volume voor spraak of muziek. En omdat de speaker op de meegeleverde standaard gezet kan worden kan de speaker ook hoger geplaatst worden. Dit heeft als grote voordeel dat de muziek ook verder reikt voor een betere hoorbaarheid. De speaker beschikt over een 2-bands equalizer zodat de muziek naar wens aangepast kan worden.

Er is altijd wel een toepassing te bedenken voor deze Vonyx SPS152 Mobiele geluidsinstallatie met microfoon en standaard.

Naast de diverse feestverhuur artikelen die u bij Partyservice Meppel vindt kunt u ook bij ons terecht voor de catering van uw feest of evenement. Wij bieden u graag een totaalconcept passend bij uw wensen.