Lichtslang

Met een lichtslang van Partyservice Meppel schept u eenvoudig de juiste sfeer op uw feest

Een hoogwaardige lichtslang huren. U creëert eenvoudig een feestelijke sfeer in uw tuin tijdens een van uw feesten. De lichtslang is geschikt voor decoratieve toepassingen en is zowel binnen als wel buiten te gebruiken.

Lichtslang huren.

Lichtslangen zijn echte sfeermakers. Voor in het huis, in en rondom de tuin en niet te vergeten voor bedrijfspanden. Zowel binnen als buiten kunt u deze lichtslangen gebruiken. In de horeca-wereld zijn lichtslangen populair als decoratie. Maar u ziet ze ook meer en meer de gevels en daken sieren van diverse kantoren, showrooms en magazijnen. Lichtslangen zetten menig bedrijfspand letterlijk en figuurlijk in de schijnwerper.

De slang zijn elastisch en voorzien van lampjes met een zeer lange levensduur, hoogwaardige verlichting met minimaal elektriciteit verbruik en zijn ingebed met een onderlinge afstand van 2.77 mm. oftewel 36 lampjes per 1,5 meter en dat maakt de slang zeer buigzaam.

Het aansluiten op het elektriciteitsnetwerk en het bevestigen van de lichtslang aan bijvoorbeeld wand, dak, gevel en interieur, is in elke lengte eenvoudig. Door de geringe onderlinge afstand van de lampjes is de lichtslang uitermate geschikt als gevel- en tuinverlichting of als decoratie in etalages of showrooms, het gehele jaar door.

Feestverhuur & catering.

Partyservice Meppel heeft u meer te bieden dan het verhuren van een lichtslang. U kunt bij ons terecht voor uw gehele feest. Naast diverse feestverhuur artikelen kunnen wij u met onze catering een totaalconcept aanbieden voor uw feest of evenement.