Met deze trouwen checklist regel jij bruiloft deel 2

Trouwen op eigen terrein, Partyservice Meppel maakt het mogelijk

In het eerste gedeelte van dit artikel heb je kunnen lezen wat er zoal bij komt kijken om een bruiloft in jeigen tuin te kunnen organiseren. Aan de hand van de trouwen checklist lees je aan welke zaken je moet denken bij het organiseren van je bruiloft zolas een grote partytent, tafels & stoelen. In dit gedeelte zullen we wat dieper op de zaken ingaan om je een nog beter idee te geven van wat er zoals komt kijken bij het organiseren van een bruiloft in je eigen tuin.

De aankleding.

Eerder vertelden we al een aantal opties als het gaat om het aankleden van je trouwlocatie. Natuurlijk zijn er ontelbare opties mogelijk. Natuurlijk hangt dit sterk af van de voorkeur van het bruidspaar. Een bruiloft met een thema zal er dan ook heel anders uitzien dan een bruiloft zonder thema.

Ga je trouwen en wil je servies huren, natuurlijk bij Partyservice Meppel

Met de aankleding van een bruiloft bedoelen we ook hoe u bijvoorbeeld de tafel wil dekken waaraan u met zijn allen van het diner kunt genieten. Tafelkleden zijn bijvoorbeeld in diverse kleuren verkrijgbaar, en zo perfect aan te passen aan uw wensen. Daarnaast kunt u een keuze maken in diverse soorten servies,galswerk en bestek. Verder aankleding van uw tafel kunt bewerkstelligen door bijvoorbeeld gebruik te maken van kandelaars, maar ook andere artikelen zoals lege flessen lenen zich zeer goed voor de aankleding van uw tafel.

De mogelijkheden voor een mooie tafeldekking zijn dan ook eindeloos. Het is niet zo belangrijk welke materialen u hiervoor gebruikt. De kunst van een mooie tafeldekking zit niet in het materiaal dat er wordt gebruikt. Maar in de kleine details.

Trouwen en de tafel te dekken.

De details bepalen hoe een tafel er uit gaat zien, en dit zal per bruidspaar verschillen. De kunst is dan ook om met kleine details en binnen uw budget uw tafeldekking samen te realiseren. Kies je voor mooi zacht linnen of kies je bijzondere glazen. Ga je voor meer tafelversieringen of juist dat bijzondere servies. Volg de onderstaande tips voor een fantastische tafeldekking en experimenteer hiermee.

  • Niet elke tafel hoeft op exact dezelfde manier te worden gedekt. Het afwisselen van materialen een levend gevoel aan de tafels. Kleine inperfecties zijn niet erg en geven zelfs je oog rust.
  • Om een levendig beeld aan tafel te creëren moet je werken met hoogte verschillen, dit kun je doen door gebruik te maken van bijvoorbeeld kandelaars, kaarsen, bloemstukken en schalen.
  • Zoek naar de juiste verhouding van wat jij en je partner willen een tafel moet niet te stoer zijn maar ook niet te lief. Balans hierin is belangrijk.

Decoreren van de tuin.

Met lampionnen uw bruiloft aankleden, Partyservice Meppel maakt het mogelijk.

Ga je trouwen in je eigen tuin dan ontkom je er niet aan om gebruik van tuindecoraties te maken. Naast het gebruik van bloemen of ballonnen kun je een tuin prachtig aankleden door gebruik te maken van lampionnen en lampjes. Naarmate de avond zal vallen zal de verlichting van je tuin belangrijker worden. Lampionnen zijn hier het perfecte middel voor. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Bovendien kunnen ze worden voorzien van led verlichting. Overdag zullen de lampionnen er al goed uit zien, maar als de avond zijn intrede doet laten ze een echt festival sfeertje zien. Juist daarom mogen lampionnen niet ontbreken als je gaat trouwen.

Doe vooral veel inspiratie op.

Om tot een bruiloft te komen zoals jullie deze voor ogen hebben moet je veel werk verzetten. belangrijk hierbij is dat je veel inspiratie op doet om zo en beter beeld te krijgen van hoe jouw trouwdag er uit moet komen te zien. Heb je al een idee neem dan snel contact met ons op. Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden die passen binnen het budget. Geheel vrijblijvend zal Partyservice Meppel u een offerte aanbieden om van uw bruiloft ook een sprookjes huwelijk te maken.

Lees het eerste deel van deze trouwen checklist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.