Opblaasbaar object

Een Sarah huren doet u natuurlijk bij Partyservice MeppelWilt u een opblaasbaar object huren?

Een opblaasbaar object huren bij Partyservice Meppel bent u aan het juiste adres om van elk feest een nog mooier feest te maken. Opblaasbare figuren zijn de basis van feestverhuur. Wij hebben diverse opblaasbare objecten in de verhuur, zo zijn er Abraham en Sarah poppen beschikbaar voor verhuur maar ook hebben wij de beschikking over geboorte objecten. Onze opblaasbare figuren zijn uniek in Nederland. Ze zijn een stuk makkelijker in gebruik, en nemen niet zoveel ruimte in beslag als de ouderwets standaard poppen.

Onze opblaasbare Abraham, Sarah en baby figuren, hebben in tegenstelling tot hun ouderwetse voorgangers de mogelijkheid om van binnen verlicht te worden. Dit geeft onze opblaasbare figuren ook in de avond uren net dat kleine beetje extra om van uw verjaardags pop of geboorteobject iets speciaals te maken.

Huren van een opblaasobject.

U huurt onze opblaasbare figuren voor slechts 30 euro, u heeft dan 3 dagen om gebruik te maken van onze opblaasobjecten. Op dag 1 haalt u het opblaas figuur op, op dag 2 gebruikt u een van onze poppen, dit is de daadwerkelijke feestdag. En op dag 3 zorgt u ervoor dat het opblaasbare object retour komt.

Baby geboren, huurt u dan een opblaasobject van Partyservice MeppelAbraham of Sarah huren.

Wij van Partyservice Meppel weten maar al te goed dat het niet voor iedereen een optie is om een van onze opblaasbare poppen te komen halen/retourneren. Wij bieden u de mogelijkheid om onze poppen te laten bezorgen en weer op te laten halen. Om dat wij graag zien dat er voor iedereen een mogelijkheid is om een van onze opblaasbare poppen te huren, bieden wij onze haal en breng service aan voor slechts 10 euro. Dat betekend dat u bij ons dus bijvoorbeeld een opblaasbare Sarah huurt inclusief haal en breng service voor slechts 40 euro.

Maar ook bij de geboorte van uw kind, of voor de promotie van uw bedrijf, hebben wij diverse opblaasbare artikelen voor u ter beschikking. Al onze opblaasbare objecten zijn een lust voor het oog, en trekken de nodige aandacht.

Opblaasbaar object huren voor een geboorte.

Ook als u de geboorte van uw kind of kleinkind wenst te vieren heeft feestverhuur Nederland zeer bijzondere opblaasbare objecten voor u in de verhuur. Net als onze Abraham en Sarah poppen zijn onze “baby’s” makkelijk door 1 persoon op te zetten en kunnen ze bovendien vrijwel overal gepaatst worden. Ook hebben onze baby”s verlichting in de blower waardoor ze savonds in het donker zeer mooi verlicht kunnen worden.

Deze opblaasbare geboorte objecten zijn al van ver te zien, de wind speelt graag met ze en laat ze dan ook graag bewegen. De opblaasbare geboorte objecten zijn er in de uitvoering van zowel een jongen als meisje.

Winter en Kerst.

Ook tijdens de feestdagen kunt u bij ons het perfecte opblaasbaar object huren. Wij verhuren opblaasbare kerstmannen en opblaasbare sneeuwpoppen voor slechts €20 per dag. Deze winterse opblaasfiguren geven uw bedrijf of evenement de uitstraling die het nodig heeft tijdens de koude winterse dagen. Deze poppen met een hoogte van 2.40 meter zijn ook de ideale aankleding voor uw kerstmarkt of wintershopping evenement. Wij hebben een aantal van deze poppen op voorraad en kunnen meerdere van deze poppen voor uw evenement leveren.

Naast de onze feestverhuur van diverse opblaasbare objecten kunt u bij Partyservice Meppel ook terecht voor de catering van uw feest of evenement.