Opblaasbare baby meisje

Meisje geboren? Een opblaasbare baby huurt u natuurlijk bij Partyservice Meppel

Opblaasbare baby huren.

Ook als u de geboorte van uw dochter of kleindochter wenst te vieren kunt u bij ons een opblaasbare baby huren. Partyservice Meppel heeft zeer bijzondere opblaasbare objecten voor u in de verhuur. Net als onze Abraham en Sarah poppen is onze baby zeer makkelijk door 1 persoon op te zetten en kan de opblaasbare baby vrijwel overal gepaatst worden. Ook onze opblaasbare baby’s zijn voorzien van verlichting in de blower waardoor deze  in het donker zeer mooi verlicht kan worden.

Deze baby is al van ver te zien, de wind speelt graag met hem en laat de baby dan ook graag bewegen. Deze opblaasbare geboorte objecten zijn er in de uitvoering van zowel een jongen als meisje.

Huurperiode.

Partyservice Meppel verhuurt haar opblaasbare baby pop in periodes van drie dagen of een week. Huurt u de baby drie dagen dan betaald u slechts 30 euro. U haalt de opblaasbare baby op dag 1, of u laat deze door ons bezorgen. Op dag drie brengt u de opblaasbare baby weer retour of laat u deze door ons weer ophalen.Huurperiode.

Wilt u onze opblaasbare baby een langere periode huren dan kan dat, u heeft de mogelijkheid dit geboorte object een week te huren, hiervoor betaald u slechts 50 euro, exclusief eventuele kosten voor het brengen en halen door Partyservice Meppel