Abraham

Een Abraham feestpop huren doet u natuurlijk bij Partyservice Meppel

Abraham huren.

50 Jaar en u wilt een Abraham opblaaspop huren. Een hele mijlpaal in een mensenleven en dat mag natuurlijk gevierd worden. Partyservice Meppel bied u een unieke opblaasbare Abraham pop om te huren. Onze opblaaspop Abraham is uniek omdat deze van binnenuit verlicht kan worden. Onze Abraham is 3,5 meter hoog en heeft een zeer kleine grondoppervlakte nodig. Dat maakt dat deze Abraham pop ideaal is om te huren. Het compacte formaat van de ingepakte Abraham pop inclusief de blower maken het mogelijk te pop in elke auto te transporten.

Partyservice Meppel verhuurt haar opblaasbare Abraham pop in periodes van drie dagen. U heeft op deze manier een dag de tijd om de opblaaspop op te halen of te laten bezorgen. Op dag twee gebruikt u onze Abraham, en op dag drie brengt u de Abraham pop retour of komen wij deze weer bij u ophalen.

Een Abraham opblaaspop huren kost u slechts €30, u huurt deze feestpop 3 dagen.

Naast de feestverhuur van bijvoorbeeld deze abraham opblaaspop kunt u bij Partyservice Meppel terecht voor elk feest of evenement. Door feestverhuur en catering te combineren kunt u uw totale feest door ons laten verwezenlijken.