Sarah

Een Sarah huren doet u natuurlijk bij Partyservice Meppel

Opblaaspop Sarah huren.

Een opblaasbare Sarah pop huren? 50 Jaar, een hele mijlpaal in een mensenleven en dat mag natuurlijk gevierd worden. Partyservice Meppel heeft  een unieke Sarah opblaaspop in haar feestverhuur assortiment.

Deze Sarahpop kan worden uitgerust met diverse leeftijdsbanners van 40, 50, 60, 65 en 70 jaar. Het huren van deze Sarahpop voor een periode van 3 dagen kost u slechts 30 euro. Onze opblaaspop Sarah is uniek omdat deze van binnenuit verlicht kan worden. Onze opblaaspop Sarah is 3,5 meter hoog en heeft een zeer kleine grondoppervlakte nodig. Dat maakt dat deze Sarah pop ideaal is om te huren. Het compacte formaat van de ingepakte Sarah pop inclusief de blower maken het mogelijk te pop in elke auto te vervoeren.

Huurperiode

Partyservice Meppel verhuurt haar opblaaspop Sarah in periodes van drie dagen. U heeft op deze manier een dag de tijd om de pop op te halen of te laten bezorgen. Op dag twee gebruikt u onze Sarah, en op dag drie brengt u de Sarah pop retour of komen wij deze weer bij u ophalen.

Naast de feestverhuur voor bijvoorbeeld deze opblaaspop sarah kunt u bij Partyservice Meppel terecht voor elk feest of evenement. Door feestverhuur en catering te combineren kunt u uw totale feest door ons laten verwezenlijken.