Partytent 4×4 huren inclusief terrasheater

Partytent 4x4 huren

Nu het weer slechter wordt is een partytent 4×4 huren inclusief een terrasheater de perfecte oplossing om uw feestje toch buiten te kunnen houden. De partytent 4×4 huren bied u een solide waterdichte oplossing voor uw evenement.

De Partytent 4×4 huren.

De partytent 4×4 is een oerdegelijke partytent gemaakt van een zeer stevig pvc. Dit dikke pvc zeil geeft de partytent een aantal positieve eigenschappen. Niet alleen is de tent door de constructie geheel af te sluiten, waardoor het makkelijker is om de tent op een aangename temperatuur te houden. Bovendien is het brandvertragende pvc bestand tegen alle weersinvloeden.

Wilt u een partytent huren in de koudere maanden van het jaar dan doet u er goed aan om er gelijk een terrasheater bij te huren. Een terrasheater heeft voldoende verwarmend vermogen om de partytent ook in de winter op een aangename temperatuur te houden.

De partytent zelf opzetten.

Bij Partyservice Meppel heeft u altijd de keuze of u de gehuurde partytent zelf wil opzetten of dat u dat toch liever door ons laat doen. Aan u de keus. Laat u de partytent door ons opzetten dan betaald u daar een meerprijs voor van €35. Zet u de tent zelf op dan geven wij u een duidelijke instructie van wat de beste manier is om de tent op te zetten.

Combinatiepakket.

Partyservice Meppel bied u diverse combinatiepakketten aan. Dit zijn pakketten door ons samengesteld op basis van combinaties die vaak worden verhuurd. Met deze pakketten bieden wij u een pakket aan tegen een gereduceerd tarief. Zo kunt u deze partytent 4×4 huren inclusief een terrasheater met volle gasfles voor slechts €95