Partytent 4×4 brandvertragend

Partytent 4x4 huren

Onze partytent 4×4 met brandvertragingscertificaat is een partytent die zich prima houdt in alle condities. Het dikke pvc zeil dat een brandvertragende werking heeft zorgt ervoor dat u comfortabel kunt verblijven in deze tent.

De partytent is 100% waterdicht en bovendien oersterk. Het 500 gram/m2 zware tentzeil zorgt er voor dat u beschut bent tegen alle weersinvloeden. Bij koude temperaturen heeft u genoeg aan een hangende heater om een aangename temperatuur te creëren in deze 4×4 partytent.

Gebruik van de partytent 4×4.

Het formaat van deze partytent 4×4 leent zich uitstekend voor gezellige tuinfeestjes. Maar ook wordt deze tent dikwijls ingezet door verenigingen, om bijvoorbeeld tijdens een “familiedag” beschut hamburgers te bakken voor de gasten. Met een grondoppervlakte van 16m2 heeft u voldoende ruimte om een of twee bbq’s te kunnen plaatsen en zo de lekkerste broodjes hamburger aan de man te brengen.

Opzetten van de partytent.

Deze 4×4 partytent laat zich eenvoudig opzetten en is een klusje voor twee personen. Na het monteren van het dakframe door middel van buizen en koppelstukken welke u vastdraait met oogbouten tekt u voorzichtig het dakzeil over het frame. U zet dit zeil op enkele plaatsen vast middels de elastieken met bol.

Vervolgens steekt u de staanders aan een zijde van de tent in de koppelstukken en draait deze vast met oogbouten. Het dakzeil kunt u nu in de punt helemaal vastzetten. Vervolgens steekt u aan de andere kant van de partytent 4×4 de staanders in de koppelstukken en draait u deze vast met de oogbouten.

Als laatste dient u de partytent 4×4 te zekeren aan de grond. dit doet u door gebruik te maken van haringen en scheerlijnen.

Opbouwservice partytent 4×4.

Heeft u zelf geen zin om de partytent op te bouwen dan kunne wij dit uiteraard ook voor u doen. Hiervoor brengen wij een bedrag van €35 extra in rekening per tent. Zo weet u zeker dat de door u gehuurde tent snel op zijn plek zal staan en goed wordt verankerd.