Partytent huren voor een straatfeest

Een partytent huren of toch liever een compleet feestpakket

Waarom zou u een partytent huren voor uw straatfeest als u bij Partyservice Meppel een compleet feestpakkket kunt huren. Naast het huren van een partytent zijn er natuurlijk nog veel meer dingen nodig om van uw straatfeest een doorslaand succes te maken. Met de ervaring die wij hebben in de verhuur hebben wij voor u als onze klant een compleet feestpakket ontwikkeld dat aansluit bij uw wensen voor een straatfeest.

Dat betekend dat u zelf niet op zoek hoeft te gaan om ergens een partytent te huren, of een paar losse statafels elders. Wij bieden u een compleet pakket waarmee u in een keer de basis van uw straatfeest in huis haalt. Bovendien zijn deze pakketten uiters scherp geprijsd.

Wat vindt u in het straatfeest pakket.

Uiteraard heeft niemand het weer onder controle, hoe jammer dat misschien ook wel niet is. Daarom zal u ongetwijfeld zelf al hebben bedacht een partytent te gaan huren. In ons pakket zit dan ook zeker een degeleijke partytent.

Ook een bbq zal zeker niet ontbreken in het straatfeest pakket. In ons pakket vindt u een slagersbbq inclusief gas zodat u lekker met uw buurtgenoten kunt bbq’en. Uiteraard kunnen wij voor u ook het vlees, de salades en het stokbrood regelen, Neemt u eens rustig een kijkje in onze bbq pakketten.

Om het bbq vlees, de salades en het stokbrood te kunnen uitstallen vindt u in dit straatfeest pakket ook een aantal buffettafels inclusief zwarte tafelrok. Op deze manier kunt u de etenswaren op een mooie manier uitstallen.

Statafels zullen ook zeker niet ontbreken, want wat is er nu immers leuke dan met zijn allen om een statafel te hangen. Onder het genot van een hapjes en drankje. De statafels zullen worden uitgebreid met enkele tafels en stoelen zodat mensen die willen zitten ook daadwerkelijk kunnen zitten.

Om het pakket compleet te maken.

Om het straatfeest pakket compleet te maken leveren wij ook nog een partyspeaker en lichtsnoer. Zo bent u er van verzekerd dat u het feestje tot in de late uurtjes door kunt laten gaan.

U ziet met een compleet feest pakket voor uw straatfeest is het niet nodig om bij diverse bedrijven artikelen te huren. Geen gedoe met hier een partytent huren en daar een bbq. U regelt alles eenvoudig op 1 adres.