Partytent huren voor uw trouwdag

Een partytent huren voor uw trouwdag, Partyservice Meppel helpt u graag

Tegenwoordig zien we het steeds vaker dat mensen een partytent huren voor hun trouwdag. Of misschien zelfs wel meerder partytenten. En dat is ook niet zo gek. Het huren van een feestzaal is kostbaar en bovendien zijn de mogelijkheden wat betreft de aankleding zeer beperkt.

Een partytent huren of misschien zelfs wel een aluminumhal is dan zeker een betaalbare oplossing. De partytent kan geheel naar uw eigen smaak worden ingericht op de locatie die u voor ogen heeft.

Partytent huren.

Gaat u uw trouwdag vieren op uw eigen locatie, dan is het eerste dat u moet doen een geschikte partytent huren. Belangrijk hierbij is dat u kiest voor een voldoende grootte partytent. u heeft tenslotte naast de ruimte voor uw gasten, ook ruimte nodig voor bijvoorbeeld de muziekinstallatie en de bar. Allemaal zaken waarmee u rekening dient te houden als u een partytent gaat huren voor uw trouwdag. Een handig hulp middel om te bepalen welke tent het beste bij u past kunt u hier vinden.

Bij het huren van een partytent voor uw trouwdag doet u er verstandig aan aan uw gemeente te vragen of u zonder problemen een gehuurde partytent mag neerzetten. In sommige gemeentes heeft u namelijk een vergunning nodig voor grotere partytenten. Neemt u dus even contact op met uw gemeente over het formaat partytent dat u wilt huren, en voorkom problemen achteraf.

Aankleding van de partytent.

Het grote voordeel dat u heeft als u een partytent gaat huren voor uw trouwdag is zonder twijfel de mogelijkheid de partytent helemaal naar uw eigen smaak aan te kleden. Houdt u een boeren bruiloft of toch helemaal in gala, gaat u een partytent huren dan kan het allemaal.

Een vloer in uw gehuurde partytent kan vaak veel problemen voorkomen. U zult zeker niet de eerste zijn die dacht alles goed voor elkaar te hebben om er na een aantal dagen regen achter te komen dat het weiland waar de gehuurde partytent moet komen te staan is verandered in een groot modderveld. Door een vloer bij uw partytent te huren voorkomt u eenvoudig dat uw gasten in de blubber komen te staan.

Een partytent huren voor uw trouwdag, Partyservice Meppel helpt u graag.

Naast het verhuren van vloeren hebben wij ook de mogelijkheden om het plafond van de door u gehuurde partytent te decoreren. Dit geeft een partytent een luxere uitstraling, bovendien verbergt het de minder mooie onderdelen van een partytent.

Meubels.

Huurt u een partytent voor uw trouwdag, dan moet u deze natuurlijk ook nog inrichten. Met diverse meubels maakt u het plaatje compleet. Naast tafels, stoelen en hier en daar misschien een statafel heeft u natuurlijk nog wel wat meer nodig om van uw trouwfeest een succes te maken.

Afhankelijk van het moment dat u gaat trouwen zal u in de gehuurde partytent ook voor enige verwarming moeten zorgen. Ook zomers kan het savonds afkoelen. Partyservice heeft in haar arsenaal aan feestverhuur artikelen diverse heaters beshikbaar voor elk jaar getijde. Dat betekend dat wij een gehuurde partytent het hele jaar door aangenaam kunnen verwarmen.

Ook de entree tot de partytent is iets waar u goed over na moet denken. Wilt u een rode loper, misschien wel een ballonboog welke de toegang tot de partytent verschaft. Maar ook aan de gardarobe zal gedacht moeten worden. Uw gasten zullen het zeker kunnen waarderen als zij een plek hebben om hun jas aan op te hangen.

Bar & buffet.

Naast een partytent huren doet u er goed aan om eens met een verhuur bedrijf om de tafel te gaan zitten. Een verhuurbedrijf zoals wijzelf kunnen u helpen uw hele trouwdag tot in de puntjes te verzorgen.

Wij kunnen u adviseren in wat u nodig heeft voor een geslaagde feest. Natuurlijk hoort daar ook een natje en een droogje bij. Naast dat wij u een bar kunnen leveren en daarbij het bedienend personeel weeten wij exact wat er nodig is om er voor te zorgen dat uw gasten niet zonder drinken komen te zitten.

Daarnaast verzorgen wij met liefde een buffet voor uw gasten. U heeft daarbij de keuze uit diverse buffetten die wij aanbieden. Neemt u een van onze buffetten af voor u trouwdag dan verzekerd u uw gasten van een heerlijke maaltijd. Bovendien worden de buffetten geleverd inclusief servies en bestek. u wilt natuurlijk niet dat uw gasten van plastic bordjes moeten eten tijdens uw grote dag.

Maatwerk.

Zoals met elke trouwdag is het organiseren van een trouwfeest meer dan alleen een partytent huren of een buffet bestellen. Partyservice Meppel helpt u dan ook graag met de organisatie van uw evenement. Samen met u bespreken we de mogelijkheden voor uw grote dag, om zo tot een uitgewerkt plan te komen om van uw trouwdag ook daadwerkelijk de mooiste dag van uw leven te maken. Uiteraard zullen wij met een zeer scherp geprijste offerte komen op het moment dat wij een compleet plan voor u hebben opgesteld.