Partytenten huren

Een partytent voor elke gelegenheidPartytent huren.

Heeft u binnenkort iets te vieren, door het huren van een van onze partytenten, houd u zeker een geslaagd feest. Een evenement, bruiloft, verjaardag, barbecue, bedrijfsfeest, Een partytent is werkelijk overal in te zetten. Bij Partyservice Meppel bent u aan het juiste adres. Wij bieden u voor elke gelegenheid een tent op maat. Door gebruik te maken van een of meerdere van onze partytenten, kunt u op elke gewenste locatie uw feest organiseren. Om uw feest compleet te maken verhuren wij ook accessoires zoals statafels, heathers, verlichting natuurlijk ontbreekt ook het glaswerk en servies niet in ons assortiment.

Wij hebben de beschikking over diverse partytenten geschikt voor elk soort evenement. Heeft u een kleine partytent nodig of juist een iets grotere, wij bieden u uitkomst. Partyservice Meppel heeft partytenten in de meest gangbare maten.

Kosten van het huren van een partytent.

Bij Partyservice Meppel  betaald u geen cent teveel. Wij proberen met al onze producten die wij verhuren u altijd de scherpste prijs te bieden zo ook met onze partytenten. Wij verwijzen u graag naar de betreffende Partytent die u graag zou willen huren, hier vindt u meer informatie over de kosten van het huren van een tent.

Hulp nodig bij het opbouwen van uw partytent.

Ondanks dat het opbouwen van de door u gehuurde tent prima te doen is, kan het voorkomen dat u hier liever een beetje hulp bij heeft. Onze bezorger kan u helpen met het opbouwen van de door u gehuurde tent. Als u deze hulp wenselijk vindt dan kunt u dat bij uw reservering van de partytent aan ons doorgeven. Wij brengen u hiervoor extra kosten in rekening.

Aankleding van uw feest.

Partyservice Meppel is een allround verhuur bedrijf dat u graag in alle gemakken bediend. U kunt dus ook bij ons terecht voor de aankleding en versiering van de door u gehuurde partytent. Wij kunnen op deze manier bijvoorbeeld uw huwelijksfeest helemaal verzorgen, zodat u zich nergens druk over hoeft te maken en kunt genieten van die speciale dag.

Heeft u naast het huren van de partytent extra glazen nodig? Ook daarmee zijn we u graag van dienst. U kunt ons geheel vrijblijvend vragen om een offerte. U geeft aan wat u nodig heeft voor uw feest, dan verzorgen wij u een scherpe offerte binnen 24 uur.

Meer dan alleen feestverhuur.

Zoekt u meer dan alleen partytent-verhuur kijkt u dan ook eens bij onze andere feestverhuur artikelen of bij onze catering activiteiten. Wij bieden u graag een op maat gemaakt totaal concept.