Partytent 3×6

Een partytent 3x6 huren doet u natuurlijk bij Partyservice Meppel

Partytent  huren 3×6.

Een partytent 3×6 huren? Deze feesttent is uitermate geschikt voor grotere feesten en partijen. Deze party tent bied ruimte aan ongeveer 30 personen en 4 a 5 statafels. Deze 3×6 partytent wordt geleverd inclusief zijwanden en kopwanden, zodat u de partytent helemaal kunt afsluiten. Beide lange zijwanden bevatten 3 grote ramen welke zorgdragen voor voldoende lichtinval in de tent. In een van de kopwanden zit een middels ritsen los te maken oprolbare deur. Door het systeem waarmee de wanden worden opghangen is het mogelijk extra openingen in de wanden te creëren. Dit zorgt ervoor dat deze 3×6 partytent erg veelzijdig ingezet kan worden.

Partytenten huurt u bij Partyservice Meppel minimaal 3 dagen (dag opzetten, dag gebruiken en een dag afbreken). Voor deze 3×6 partytent  betaald u €55 voor, dit bedrag is gebaseerd op het zelf ophalen en retourneren van de tent. Niet iedereen heeft de mogelijkheid zelf de partytent te komen ophalen of om deze zelf op te zetten. Heeft u liever dat Partyservice Meppel de tent bij u komt opzetten en afbreken dan betaald u daar slechts €35 voor.

Deze tent is het hele jaar door te gebruiken. Tijdens koudere periodes huurt u er een heather bij om lekker warm te blijven. Ook kunt u eenvoudig statafels, bierbanken of bijv

oorbeeld een barbeque bij huren. Zo kunt u bij Partyservice Meppel eenvoudig uw hele feest regelen.

Partyservice Meppel voorziet u graag in alle gemakken als het gaat om uw feest. U huurt eenvoudig alles dat u nodig heeft voor een geslaagd tuinfeest. Wij komen dit graag bij u afleveren. Zo heeft u geen omkijken naar de opbouw van uw feest en kunt u zich helemaal concentreren op uw gasten.

Waarom een 3×6 tent huren.

Voldoende ruimte voor 30 personen.

Ruimte voor 4 a 5 statafels.

Gemakkelijk op te zetten door 2 personen.

Deze partytent is veelzijdig te gebruiken.