Partyverhuur & catering.

Partyverhuur & catering in Zwolle en omgeving

Bij Partyservice Meppel zijn wij er van overtuigd dat om u als klant goed te kunnen helpen wij partyverhuur & catering moeten combineren. En dat doen we dan natuurlijk ook graag. Door de voordelen van partyverhuur en catering te combineren. Zijn wij in staat om overal een feest van formaat neer te zetten.

Partyverhuur.

Afhankelijk van het soort feest dat u gaat organiseren kunt u bij ons diverse artikelen huren om uw feest tot een succes te laten komen. Ons ruime assortiment dat overigens zeer scherp geprijsd is staat tot uw beschikking. Indien gewenst brengen wij u de gehuurde artikelen en bouwen wij voor u het hele feest op. Voor klanten uit de directe regio zijn wij makkelijk bereikbaar. Daarnaast zijn wij vaak ook nog het scherpste geprijst.

Bent u op zoek naar partyverhuur in Zwolle of zoekt u partyverhuur in Groningen of Leeuwarden. Wij bedienen heel noord en midden Nederland met onze Partyverhuur.

Catering.

Naast partyverhuur bedienen wij onze klanten daar waar nodig ook nog eens van catering tijdens hun feest of evenement. Partyservice Meppel heeft haar kanten diverse cateringactiviteiten te bieden. U kunt hierij denken aan buffet catering, catering van broodjes, maar ook een volledig verzorgde bbq onder leiding van een heuze grillmaster behoort tot de mogelijkheden. Bij Partyservice Meppel kunt u als u dat wenst uw buffet online bestellen.

Partyverhuur & catering.

Door partyverhuur & catering met elkaar te kunnen combineren zijn wij voor een breed publiek inzetbaar. Dagelijks zijn wij betrokken bij diverse belangrijke gebeurtenissen van onze klanten. Van huwelijken tot aan het afscheid nemen van een collega welke met pensioen gaat. Altijd en overal kunnen wij met onze feestverhuur en catering u van dienst zijn.

Veel voorkomende opdrachten welke wij uitvoeren zijn:

  • Bruiloften
  • Jubilea’s
  • Bedrijfsopeningen
  • Open dagen

Maar ook feestje in een kleinere zetting zijn een veel voorkomend feneomeen. Het gaat hier dan vaak om verjaardagen of om stelletjes die bijvoorbeeld 25 jaar getrouwd zijn en dit toch op een leuke en lekkere manier willen vieren.

Compleet aanbod.

Door onze complete aanbod in zowel partyverhuur en catering kunnen wij u de ingrediënten voor een geslaagd feest aanbieden, het enige dat u moet doen is voor een leuke gastenlijst zorgen. Van statafel tot heerlijk buffet wij regelen de rest voor u.