Goedkoop servies huren voor uw bruiloft

Goedkoop servies huren voor uw bruiloft doet u natuurlijk bij Partyservice Meppel

Je organiseerd een bruiloft in je eigen achtertuin, hoe mooi is dat. Bedenk wel dat je aan alle details zelf moet denken. Voor een geslaagde bruiloft helpen wij je natuurlijk graag. Het juiste servies is natuurlijk bij ons te huur.

Huren.

Het huren van servies lijkt soms duur te zijn maar qua prijs valt het achteraf reuze mee. Zeker als je een verhuurder inschakeld zoals ons welke de afwas ook nog voor je gaat doen. Wil je servies voor je bruiloft gaan huren bedenk dan van te voren goed welk eten je wilt gaan serveren. Voor ieder type eten is namelijk wel een apart stuk servies te bedenken. Serveer je een simpele maaltijd dan heb je misschien al wel genoeg aan alleen wat borden en bestek. Serveer je bijvoorbeeld ook soep dan is een soepkom wel zo handig. En wat dacht je van de champagneglazen. Hoe vier je de bruiloft nou beter dan met een glas champagne na het ja-woord.

Servies, glaswerk en bestek.

Naast goedkoop servies huren zoals borden en glaswerk voor je bruiloft is bestek natuurlijk ook onmisbaar. Tenzij je een themafeest in gedachten hebt waar je gasten zich als holbewoners mogen gedragen. Glaswerk, bestek en servies voor een geslaagd feest dient dit allemaal op elkaar te worden afgestemd.

Een verhuurbedrijf zoals wij hebben hun hele productlijn op elkaar afgestemd. Dat wil zeggen dat u er verstandig aan doet al de benodigde artikelen  bij een en dezelfde verhuurder af te nemen. Zo bent u er van verzekerd dat alle producten bij elkaar passen. De te huren spullen zullen in grotere aantallen beschikbaar zijn en vaak ook in diverse kleuren soorten en maten.

De gedekte tafel.

Als u goedkoop servies, bestek en glaswerk voor een bruiloft wenst te huren dan wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat het hele plaatje klopt. Partyservice Meppel heeft het servies, bestek en glaswerk zeer goed op elkaar afgestemd. Samen met mooie tafelkleden, servetten en tafeldecoraties zorgen wij er graag voor dat u een mooi gedekte tafel tot uw beschikking heeft tijdens uw bruiloft.

Wij kunnen gedekte tafels met diverse artikelen aankleden en opleuken tot een prachtig totaal plaatje dat perfect past bij de verdere aankleding van uw bruiloft. Neemt u gerust eens contact met onze op om uw wensen met ons te bespreken.

Wat staat er zoal op tafel.

Hoe dek je een tafelBij het diner op je trouwdag wil je natuurlijk wel een gedekte tafel die perfect aansluit bij je wensen. Omdat iedereen andere wensen heeft is eigenlijk ook geen tafel op dezelfde wijze gedekt. Toch zijn er een aantal zaken die eigenlijk op elke gedekte tafel terugkomen.

  • Borden, vaak worden er meerdere borden gebruikt beginnend met een plat onderbord, welke overigens niet altijd wordt gebruikt om vanaf te eten. De borden stapel je van groot naar klein boven op elkaar. Het kleinste en bovenste bord of kom wordt gebruikt voor het voorgerecht. Het hoofdgerecht kun je evntueel ook serveren op verwarmde dinerborden, welk je later op het onderbord plaatst. Dikwijls staat er linksboven de borden nog een klein bordje voor bijvoorbeeld een botermesje.
  • Bestek moet netjes en op een lijn naast de borden worden neergelegd. Zorg er hierbij voor dat de snijkant van de messen naar binnen wijst. Het neerleggen van het bestek is vrij eenvoudig, vorken links en messen rechts, hierbij komt het kleinste bestek aan de buitenkant omdat je van buiten naar binnen werkt.  Een lepel kan rechts naast de messen worden neergelegd. Het bestek voor het dessert plaats je boven het bord.
  • Glazen zet je rechtsboven de borden. De glazen worden in een schuine lijn naar beneden neergezet. beginnend bij het waterglas, daarna volgt het rode wijnglas. Als laatste plaats je het witte wijnglas.
  • Servetten mogen natuurlijk zeker niet ontbreken op een mooi gedekte tafel. Het servet plaats je links van de vorken. Indien je geen soep serveerd mag je het servet ook een plek geven op het onderbord. Met servetten kan een tafel mooi worden aangekleed. Passende servetten zijn dan ook en must. Bovendien kunnen servetten op diverse manieren worden gevouwen, om de tafel net dat beetje etra’s mee te geven. Ook servetringen worden hier dikwijls voor gebruikt.
  • Naambordjes zijn leuk en geven je diner net dat beetje luxere uitsrtraling, hoewel niet verplicht kan het zeker een aanwinst zijn voor je gedekte tafel.

Naast het servies,glaswerk en bestek zal een verhuurder zoals wij dat zijn u ook verder kunnen helpen met meubilair zoals tafels en stoelen. Maar ook de aankleding en het geluid kan door een verhuurbedrijf worden geregeld. Heeft u zelf al een idee van hoe uw bruiloft er uit moet koment te zien. Neemt u dan eens contact met ons op, wellicht kunnen wij u adviseren en helpen uw droombruiloft gestalte te geven. Met onze catering en feest verhuur activiteiten weten wij wel zeker dat we u van dienst kunnen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.