Servies huren voor uw feest of evenement

Servies huren voor uw familiediner, evenement of beurs doet u goedkoop bij Partyservice Meppel

Servies huren bij Partyservice Meppel doe je eenvoudig online. Heeft u bijvoorbeeld servies nodig voor een buffet of misschien wel voor een kinderfeestje.Partyservice Meppel levert u graag het servies dat u nodig heeft in de aantallen welke u nodig heeft.  Zo is je feest of event binnen een oogwenk mooi verzorgd.

Bij Partyservice Meppel vind je een breed assortiment aan servies zoals  borden, mokken, kommen, roomstel, peper & zout en koppen&schotels. Kies daarnaast uit diverse servies dat je in verschillende maten en stijlen kan huren, bijvoorbeeld een pizzabord dat natuurlijk ideaal is voor een pizza feest of een roomstel zodat je gasten netjes suiker en melk kan serveren. Dus van bedrijfsevent tot huwelijk of feest, servies huur je voor elke gelegenheid bij Partyservice Meppel.

Meer dan alleen servies huren.

Natuurlijk kunt u bij Partyservice Meppel voor meer veel meer terecht dan het servies dat u nodig heeft voor uw feest ofe evenement. Wij helpen u graag op alle mogelijke manieren. Zo kunnen wij bijvoorbeeld helpen met tafels, statafels, stoelen, glaswerk maar ook met de aankleding van uw evenement.

Partyservice Meppel richt zich met name op particuliere feesten en evenementen. Vandaar dat wij ook zeer scherp geprijsd zijn. Wij helpen u dan ook graag als het gaat om het huren van kleinere aantallen. Niet iedereen heeft de behoefte om voor 100 personen servies, besek en glaswerk te huren. Ook al hebben wij die mogelijkheid wel degelijk.

Wilt u servies huren in kleinere aantallen dan is dat bij Partyservice Meppel geen probleem. U reserveert eenvoudig wat u nodig heeft en hoeveel u er van nodig heeft en wij doen de rest. Zelfs de afwas neem wij voor onze rekening als u dat wilt.

Wij streven er dan ook naar om van elke evenement een fantastisch evenement te maken. Niet voor niets is ons motto “Uw feest…..onze zorg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.