Lasergamen

Lasergamen van partyservice Meppels, leuk en aktief buiten bezig zijn

Huur bij Partyservice Meppel uw uitrusting voor een geslaagd  potje lasergamen op uw eigen locatie. Lasergamen is een spannende, avontuurlijke uitdaging. Gewapend met je lasergun op zoek naar de tegenstanders. Lasergamen is een uitdagende activiteit voor bijvoorbeeld een kinderfeestje, vrijgezellenfeest, klassenactiviteit, naschoolse opvang of scouting. Het lasergamen is geschikt voor alle groepen van 2 tot 24 personen en geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

U kunt maximaal 4 teams maken met een onbeperkt aantal spelers. In het laserspel zijn de geweren en pistolen van de tegenstanders de doelwitten waarop je moet mikken. De levenskracht neemt af als je geraakt wordt.

Lasergamen is leuk om te doen en ook zeker niet duur, kortom een perfect feest voor jong en oud. Bij partyservice Meppel huurt u de lasergame uitrusting voor slechts € 5 per persoon. Ook bieden wij de mogelijkheid een lasergamepakket aan u op te sturen voor slechts €12,50 inclusief retourlabel.

Het maakt dus niet uit of u in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen of Leeuwarden woont. Wij versturen het gehuurde pakket om te kunnen lasergamen ruim op tijd naar u toe.

Is lasergamen veilig.

Lasergamen is 100% veilig en geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. De pistolen zijn veiliger dan de nerf guns, waarmee pijltjes worden gebruikt. Met de Light Strike pistolen schiet u met onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht. Dit is absoluut niet gevaarlijk, want het is hetzelfde licht dat uit uw afstandsbediening komt.

Kortom lasergamen is een geweldige manier om van een kinderfeestje iets moois te maken. Bovendien zijn de kinderen ook nog eens lekker actief bezig. U huurt bij ons de complete lasergame uitrusting voor slechts 5 euro per persoon.

Spelvarianten.

Met ons lasergamespel zijn er diverse spelstijlen mogelijk. Dit wordt gerealiseerd door het Intelligent Targeting System. Hier kunt u verschillende spelvariaties mee doen. Bij elk geweer zit een target die als vlag kan worden gebruikt. Iedereen heeft drie levens en kan via zijn eigen systeem weer nieuwe levens ophalen. Wij hebben voor u een aantal spelvormen op een rijtje gezet. Bekijk gerust onze lasergame spelvarianten eens en lees meer over hoe het precies werkt.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van verschillende lasergame spellen die u kunt doen met onze laser tag producten.

Knockout lasergamen
De spelers proberen zo lang mogelijk in het spel te blijven. Als een speler geen levens meer heeft dan verlaat hij het spel. Het spel gaat net zo lang door dat er nog maar één speler over is.

VIP spel
Maak verschillende teams. Wijs bij elk team een VIP (very important person)  aan. Deze VIP dient herkenbaar te zijn voor de tegenstanders. Je moet de VIP van je team beschermen. Zodra je VIP geen levens meer heeft is je team uitgeschakeld. Als een speler geen levens meer heeft moet de speler eerst naar een bepaald punt van het speelveld toe voordat hij weer nieuwe levens mag krijgen

Targetspel
Verstop meerdere targets in het veld. Laat de teams 10 a 15 minuten spelen. Het team met de meeste targets in zijn teamkleur heeft gewonnen. Als een speler geen levens meer heeft moet de speler eerst naar een bepaald punt van het speelveld toe voordat hij weer nieuwe levens mag krijgen.

Bij Partyservice Meppel kunt u terecht voor elk feest of evenement. Door feestverhuur en catering te combineren kunt u uw totale feest door ons laten verwezenlijken