Straatfeesten

Een partytent 4x8 huren doet u natuurlijk bij Partyservice Meppel

Uw straatfeest eenvoudig geregeld!

Partyservice Meppel helpt u graag bij het organiseren van een fantastisch straatfeest of buurtbbq. Wij bieden u geweldige paketten aan tegen zeer scherpe prijzen.  Deze paketten zijn voor u als onze klant ontwikkeld om het voor u nog eenvoudiger te maken als organisator van een buurtfeest.

Onze paketten bestaan allemaal uit overheerlijke salades, stokbrood en ambachtelijk bereid vlees van een slager die zijn eigen passie vertaald in de producten die hij leverd.

Naast het eten en de apparatuur voorzien wij u met onze paketten ook van bijvoorbeeld een partytent tafels en stoelen en nog veel meer. Al deze straatfeest paketten zijn zeer compleet en worden scherp geprijsd per persoon. Zo weet u als klant snel waar u aan toe bent.

Een pakket op maat.

Partyservice Meppel bied met haar paketten een uniek op maat gemaakt pakket aan. Naast het vlees en de bbq verzorgen wij een compleet pakket. Een partytent, buffettafels tafels en stoelen, aangevuld met biertafels. Om het geheel nog mooier te maken leveren wij ook het wegwerp servies en bestek.

Uw straatfeest pakket uitbreiden.

Partyservice Meppel bied de mogelijkheid om al haar paketten uit te breiden. Zo kunt u van uw straatfeest een onvergetelijk straatfeest maken. U kunt hierbij denken aan uitbreidingen in de vorm van een sprinkgkussen, tapinstallaties, heaters, verlichting enz.enz.

Bij Partyservice Meppel kunt u terecht voor elk feest of evenement. Door feestverhuur en catering te combineren kunt u uw totale feest door ons laten verwezenlijken