Straatfeest luxe pakket

Met een straatfeest luxe pakket van Partyservice Meppel organiseerd u eenvoudig een geslaagd straatfeest

Straatfeest luxe pakket.

De topper van Partyservice Meppel, het straatfeest luxe pakket! Als het gaat om een geslaagd straatfeest dan heeft u aan dit pakket het beste dat wij te bieden hebben. Dit pakket bestaat luxe vleessoorten van een ambachtelijke slager. Aangevuld met salades en sauzen. Natuurlijk ontbreken in dit pakket een partytent, tafels en stoelen ook niet. Dit luxe pakket is een echte aanrader als u van lekker eten houd. U besteld dit straatfeest luxe pakket voor slechts €20 per persoon.

Het beste straatfeest pakket van Partyservice Meppel. Dit straatfeest luxepakket voorziet u in alle gemakken. Het pakket bestaat uit een partytent, tafels, stoelen natuurlijk de bbq inclusief vlees, salades en sauzen. Dit straatfeest pakket kan met diverse onderdelen naar keuze worden uitgebreid. U besteld dit pakket voor slechts €20 per persoon. Met het straatfeest luxepakket heeft u in een klap een geweldig feestpakket voor een geweldig straatfeest.

Naast een BBQ met natuurlijk het bijbehorende vlees, salades en sauzen heeft u gelijk een partytent, verlichting, tafels en stoelen geregeld. U heeft altijd de mogelijkheid het pakket met losse onderdelen uit te breiden.

Met een straatfeest luxe pakket regelt u in een keer uw hele straatfeest, het is dan ook een perfecte oplossing voor elk buurt of straat feest. U heeft namelijk naast een verzorgde BBQ ook een partytent geregeld passend bij de groep mensen die u verwacht. Daarnaast leveren wij afgestemd op het aantal mensen statafels, buffettafels en tafels, stoelen en verlichting. Zo heeft u voldoende ruimte om een geslaagd feest te organiseren.

Ambachtelijk eten.

Bij een straatfeest luxe pakket hoort natuurlijk ook lekker eten. Ons vlees komt dan ook bij een echte vakman vandaan. Met passie voor zijn vak en verstand van lekker eten heeft u gegarandeerd een overheerlijk stukje vlees op de bbq.  Aangevuld met de nodige sauzen stokbrood en salades kunt u er van op aan dat er heerlijk gegeten kan worden. Met dit veel gekozen pakket haalt u eenvoudig en tegen een scherp tarief alles in huis om een geweldig straatfeest te kunnen organiseren.

Onze straatfeest pakketten zijn de ideale oplossing voor feesten van 20 tot 50 personen. in een handomdraai heeft u een compleet straatfeest georganiseerd tegen een zeer scherp tarief.

Natuurlijk kunt u bij Partyservice Meppel ook de diverse onderdelen die u nodig denkt te hebben voor uw straatfeest, los huren. Wellicht heeft u of een van uw buren wel een mooie grote partytent of bbq staan welke u kunt gebruiken. Voor al het aanvullende kunt u natuurlijk ook bij ons terecht om uw straatfeest compleet te maken.

Bij Partyservice Meppel kunt u terecht voor elk feest of evenement. Door feestverhuur en catering te combineren kunt u uw totale feest door ons laten verwezenlijken