Suikerspinnen uitdeelactie.

Suikerspinnen uitdeelactie voor uw evenement

U wilt uw feest, bedrijf of evenement op de kaart zetten, dan doet u dat natuurlijk met een suikerspinnen uitdeelactie. Met het uitdelen van gratis suikerspinnen weet u zeker dat u de aandacht krijgt die u zoekt. Een suikerspinnen uitdeelactie is een goedkope manier om uw gasten van een lekkernij te kunnen voorzien. Het uitdelen van gratis suikerspinnen is een feest op zich en al zeker gewardeerd worden door het publiek.

Suikerspinnen uitdelen.

Het uitdelen van suikerspinnen kan op werkelijk elk feest of evenment. Wilt u de bezoekers van uw markt of braderie een gratis suikerspin aanbieden, of toch het winkelend publiek. Suikerspinnen kunnen wij voor u overal uitdelen. Het enige dat wij nodig zijn voor een suikerspinnen uitdeelactie is een stroompunt om de suikerspinmachine op aan te kunnen sluiten.

Onze suikerspinmachine zal samen met een van onze medewerkers continu voor u aan het suikerspinnen draaien zijn. Zo kunt u er van op aan dat ieder die dat wil een gratis suikerspin kan krijgen.

Kosten van een suikerspinnen uitdeelactie.

Wat de kosten zijn van een suikerspinnen uitdeelactie hangt af van het aantal uren dat u suikerspinnen uit wilt delen. Bij Partyservice Meppel zijn wij graag duidelijk in onze toch al lage prijzen. Daarom rekenen wij met standaard tarieven om een suikerspinnen uitdeelactie te kunnen organiseren.

U betaald bij Partyservice Meppel voor 2 uur onbeperkt suikerspinnen uitdelen slechts €250. Voor elke extra uur onbeperkt suikerspinnen uitdelen betaald u €50. U bent dus vrij in het te kiezen aantal uren dat wij onbeperk suikerspinnen uitdelen. Het minimum aantal uren dat u kunt afnemen bedraagt 2 uur.

U ziet een suikerspinnen uitdeelactie is een goedkope, leuke en vooral lekkere manier om uw gasten van een lekkernij te kunnen voorzien. Kortom suikerspinnen zijn een goed alternatief voor andere vaak veel duurdere promotieacties. Neemt u gerust contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.