Biertafelsets

Een biertafelset huren doet u natuurlijk bij Partyservice Meppel

De biertafelsets.

De tafels die groot zijn geworden dankzij de duitse Oktoberfeesten heeft zich door de jaren heen daadwerkelijk gemanifisteerd als onmisbaar. De robuuste kwaliteit en het simpele ontwerp zorgen ervoor dat geen feest meer zonder een echte biertafel kan. U huurt bij Partyservice Meppel al een complete biertafels set (1 tafel + 2 banken) voor slechts €7.

Gebruik van biertafelssets.

De tijd dat biertafelsets alleen werden gebruikt voor de oktoberfesten is allang voorbij. De tafels en banken zijn voor werkelijk alle doeleinden te gebruiken. Buurtverenigingen of andere verenigingen gebruiken de biertafels en bierbanken  voor knutselmiddagen tot grotere feesten. Geen opdracht is te min voor deze robuste biertafelssets.

Zowel de bierbanken als de biertafels kunnen ook los worden gehuurd bij Partyservice Meppel. Het is aan u om te bedenken wat u nodig heeft voor uw evenement. Losse tafels of losse banken voor uw evenement, u beslist zelf wat u nodig denkt te hebben. Om de prijs hoeft u het in ieder geval niet te laten.

Vervoer.

Tafels & stoelen vervoeren is voor de meeste mensen lastig. Niet iedereen heeft de beschikking over een grote kar of bestelbus om het gehuurde te vervoeren. Partyservice Meppel bied u dan ook de mogelijkheid het gehuurde door ons te laten vervoeren.

Bij Partyservice Meppel kunt u terecht voor elk feest of evenement. Door feestverhuur en catering te combineren kunt u uw totale feest door ons laten verwezenlijken