Buffettafel

Een buffettafel huren doet u natuurlijk bij Partyservice Meppel

Gaat u een buffettafel huren dan bent u aan het juist adres. Onze buffettafels zijn echte alleskunners met opklapbare stalen poten. Deze tafels zijn stevig en robuust, echter licht in gewicht voor eenvoudig vervoer en opslag. Ideaal voor zowel binnen als buiten gebruik, voor catering, feesten en partijen.

* Stalen frame
* Hoge kwaliteit polyethyleen
* Voor binnen en buiten gebruik
* Poten zijn inklapbaar voor makkelijk opbergen
* Afmeting ingeklapt: 4.5 x 183 x 75 cm

Dit alles maakt de buffettafel onmisbaar voor elk feest. U huurt deze tafel voor slechts €6 per dag. Wilt u deze tafel een chique uitstraling geven, huurt u er dan direct een luxe tafelrok bij. Deze tafelrokken kunnen wij u leveren in diverse kleuren. Zo kunnen wij er voor zorgen dat de tafel helemaal naar de stijl van uw feest wordt afgeleverd.

Gebruik buffettafel.

Buffettafels worden veelal gebruikt tijdens BBQ en tuinfeesten. De tafels bieden voldoende ruimte om bijvoorbeeld uw eten uit te stallen tijdens een BBQ. Aangkleed met een chique tafelrok (apart te huur) past deze buffettafel op iedere gelegenheid. De apart bij te huren tafelrokken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Bij Partyservice Meppel kunt u terecht voor elk feest of evenement. Door feestverhuur en catering te combineren kunt u uw totale feest door ons laten verwezenlijken