Dinertafel

Een dinertafel huren doet u natuurlijk bij Partyservice Meppel

Een dinertafel huren kan op verschillende manieren. Zo kun je kiezen tussen ronde en rechte tafels, En diverse kleuren tafelrokken. Zoek je één of meerdere tafels die je makkelijk kunt vervoeren en verplaatsen? Dat komt goed uit, want onze diner tafels zijn namelijk inklapbaar. Per dinertafel kunt u gemakkelijk 6 personen plaatsen.

De door Partyservice Meppel gebruikte dinertafels zijn elegante, lichtgewicht klaptafels voorzien van sterke stalen buizen en bovendien helemaal opklapbaar, waardoor de opslag makkelijk is. Dit maakt dat deze diner klaptafels ideaal zijn voor tuinparty’s, evenementen, en commercieel gebruik.

Door tafellinnen en tafelrokken te gebruiken zijn wij in staat de dinertafel helemaal naar uw smaak in te richten. Onze dinertafels zijn multi-inzetbaar. Heeft u een dinertafel nodig voor een tuinfeest of voor een huwelijk. Partyservice Meppel kleed uw tafel passend voor uw feest.

Aankleding.

Naast een dinertafel huren bieden wij u een scala aan artikelen die u ook kunt huren. Voor een chique feest wilt u de gehuurde tafel natuurlijk mooi aankleden. Partyservice Meppel bied u de mogelijkheid alles te huren, zodat uw gehuurde tafel er tip top uitziet. U kunt bij ons glaswerk, servies, bestek en natuurlijk het tafellinnen huren tegen een uiteraard zeer scherp tarief.

Zo bent u er van overtuigd dat uw feest een geslaagd feest zal zijn. Wilt u een echt geslaagd feest neemt u dan vooral contact met ons op middels het contactformulier. wij maken graag een offerte op maat voor u.

Vervoer.

Tafels & stoelen vervoeren is voor de meeste mensen lastig. Niet iedereen heeft de beschikking over een grote kar of bestelbus om het gehuurde te vervoeren. Partyservice Meppel bied u dan ook de mogelijkheid het gehuurde door ons te laten vervoeren.

Bij Partyservice Meppel kunt u terecht voor elk feest of evenement. Door feestverhuur en catering te combineren kunt u uw totale feest door ons laten verwezenlijken