Klapstoelen huren

Klapstoelen huren doet u natuurlijk bij Partyservice Meppel

Klapstoelen huren voor uw feest of evenement, geen probleem. Klapstoelen zijn de meest verhuurde stoelen voor grote evenementen en beurzen, feesten en congressen. Natuurlijk kun je ook een paar klapstoeltjes huren als je een feest houdt in je eigen huis, en je net te weinig stoelen hebt. Onze stoelen zijn comfortabel en makkelijk te vervoeren.

Klapstoelen huren.

De stoelen verhuren wij in diverse kleuren, zo kunt u witte klapstoelen huren maar behoort een zwarte klapstoel ook tot het assortiment.  Wij hebben zeker een passende stoel voor uw evenement of feest. Klapstoelen zijn makkelijk te vervoeren en goedkoop te huren. U huurt bij Partyservice Meppel  al een klapstoel voor slechts 1,25 euro per stoel.

Aankleding.

Naast dat u klapstoeltje huren kunt, heeft u in Partyservice Meppel een ideale partner gevonden. Wij bieden u de mogelijkheid tot de aankleding van volledige feesten. Zo kunnen wij voor u onze stoelen aankleden. Op dze manier kunnen wij er voor zorgen dat de gehuurde stoel perfect zal passen bij uw evenement. Gebruikt u onze klapstoelen bijvoorbeeld voor een huwelijk, dan hebben wij prachtige strikken van thule om de stoel aan te kleden.

Vervoer.

Ondanks dat klapstoel ingeklapt weinig ruimte in beslag nemen is het voor veel mensen lastig om tafels & stoelen te vervoeren. Niet iedereen heeft de beschikking over een grote kar of bestelbus om het gehuurde te vervoeren. Partyservice Meppel bied u dan ook de mogelijkheid het gehuurde door ons te laten vervoeren.

Bij Partyservice Meppel kunt u terecht voor elk feest of evenement. Door feestverhuur en catering te combineren kunt u uw totale feest door ons laten verwezenlijken