Statafels

Statafels huren doet u natuurlijk bij Partyservcice Meppel

Een gezellige borrel, verjaardag of ander evenement een statafel huren bied u de perfecte manier om er voor te zorgen dat uw gasten zich prima vermaken. Ze bieden uw gasten de ruimte om hun drankje ergens neer te zetten zonder dat deze gedwongen worden om te gaan zitten. Statafels zijn zeer makkelijk te vervoeren en bieden hierdoor u als huurder een makkelijke manier om extra tafels aan uw feest toe te voegen zonder dat u veel van de beschikbare ruimte hoeft in te leveren. Bij Partyservice Meppel kunt u al een statafel huren voor slechts €6 per tafel.

Waarom een statafel huren.

Of je nu een tuinfeest in een partytent of juist een feestje binnenshuis organiseert, een statafel is in beide gevallen een uiterst nuttig accessoire. Mocht een feestganger een drankje teveel hebben, kan deze gemakkelijk op de tafel neergezet worden en in het geval dat de feestganger zelf een drankje teveel op heeft, kan hij of zij zichzelf comfortabel tegen de tafel aanhangen. De tafel is in ieder geval niet snel onder de indruk, want deze heeft al diverse feestjes meegemaakt. Uiteraard zonder dat je dit aan hem afziet. De tafel is uiteraard ook praktisch te gebruiken om hapjes op te serveren.

Tafelrokken.

De tafel is makkelijk inklapbaar en ook te huur met een deftige tafelrok. Deze tafelrokken geven de statafel een zeer chique uitstraling en zijn extra bij te huren in diverse kleuren. Zo kan Partyservice Meppel u garanderen dat wij uw feestje in de juist sfeer kunnen brengen. Naast de verhuur van statafels en tafelrokken kunt u in het feestverhuur assortiment van Partyservice Meppel diverse artikelen vinden die van uw feest een nog mooier feest zullen maken.

Eigenschappen:

  • Te huren met tafelrok;
  • Volledig inklapbaar;
  • Doorsnede: 80 cm;
  • Hoogte: 115 cm.

Bij Partyservice Meppel kunt u terecht voor elk feest of evenement. Door feest verhuur en catering te combineren kunt u uw totale feest door ons laten verwezenlijken