Biertafel huren

Een biertafel huren doet u natuurlijk bij Partyservice Meppel

Een biertafel huren doet  u snel en eenvoudig bij Partyservice Meppel.  De biertafel is een rasechte alleskunner en geschikt voor ieder evenement. Bovendien is een biertafelset een van de meest verhuurde artikelen uit ons feestverhuur assortiment. Geeft u een BBQ en verwacht u veel mensen dan is een biertafel huren ideaal. Een knutselmiddag, geen enkel probleem de robuuste kwaliteit van de biertafels zorgt dat ze dit probleemloos doorstaan. Na afloop even een doekje over de tafels en ze kunnen zo weer door naar hun volgende taak. Gaat u een biertafel huren dan heeft u voldoende ruimte om met 8 tot 10 personen aan een tafel te zitten.

Een biertafel huren.

De tafels die groot zijn geworden dankzij de duitse Oktoberfeesten heeft zich door de jaren heen daadwerkelijk gemanifesteerd als onmisbaar binnen de feestverhuur. De robuuste kwaliteit en het simpele ontwerp zorgen ervoor dat geen feest meer zonder een echte biertafel kan. U huurt bij Partyservice Meppel een biertafel voor slechts 4 euro,

Met het huren van een biertafel haalt u eenvoudig een goede oplossing in huis voor uw feest of evenement. De robuustheid en het gemak van de biertafels garanderen dat er altij wel een functie kan worden bedacht voor het geruik er van.

Biertafelset.

Partyservice Meppel bied u ook de mogelijkheid om een complete biertafelset te huren. U huurt dan een robuuste tafel inclusief twee banken en dat voor slechts 7 euro.

Vervoer.

Tafels & stoelen vervoeren is voor de meeste mensen lastig. Niet iedereen heeft de beschikking over een grote kar of bestelbus om het gehuurde te vervoeren. Partyservice Meppel bied u dan ook de mogelijkheid het gehuurde door ons te laten vervoeren.

Bij Partyservice Meppel kunt u terecht voor elk feest of evenement. Door feestverhuur en catering te combineren kunt u uw totale feest door ons laten verwezenlijken