Biertafel huren

Een biertafel huren doet u natuurlijk bij Partyservice Meppel

Een biertafel huren doet  u snel en eenvoudig bij Partyservice Meppel. De biertafel is een rasechte alleskunner en geschikt voor ieder evenement. Geeft u een BBQ en verwacht u veel mensen dan is een aantal biertafels huren ideaal. Een knutselmiddag, geen enkel probleem de robuuste kwaliteit van de biertafels zorgt dat ze dit probleemloos doorstaan. Na afloop even een doekje over de tafels en ze kunnen zo weer door naar hun volgende taak. De  biertafels bieden voldoende ruimte om met 8 tot 10 personen aan een tafel te zitten.

De tafels die groot zijn geworden dankzij de duitse Oktoberfeesten heeft zich door de jaren heen daadwerkelijk gemanifesteerd als onmisbaar. De robuuste kwaliteit en het simpele ontwerp zorgen ervoor dat geen feest meer zonder een echte biertafel kan. U huurt bij Partyservice Meppel een biertafel voor slechts 4 euro

Biertafelset.

Partyservice Meppel bied u ook de mogelijkheid om een complete biertafelset te huren. U huurt dan een robuuste tafel inclusief twee banken en dat voor slechts 7 euro.

Vervoer.

Tafels & stoelen vervoeren is voor de meeste mensen lastig. Niet iedereen heeft de beschikking over een grote kar of bestelbus om het gehuurde te vervoeren. Partyservice Meppel bied u dan ook de mogelijkheid het gehuurde door ons te laten vervoeren.

Bij Partyservice Meppel kunt u terecht voor elk feest of evenement. Door feestverhuur en catering te combineren kunt u uw totale feest door ons laten verwezenlijken