Trouwfeest in eigen tuin.

Trouwen in eigen tuin, wij helpen u graag

Trouwen in eigen tuin, Hoe gaaf is dat?

In de grote schuur van jullie oom of in de romantische boomgaard van de buurman het lijkt allemaal zo mooi, maar is het dat wel. Waar moet je aan denken en wat moet je dan allemaal regelen?

Buffetopstelling trouwen in eigen tuin

Trouwen in eigen tuin is populairder dan ooit. Veel mensen zien zien de mooiste plaatjes voorbij komen op sociale media als facebook en twitter. Sindsdien laat het je niet meer los. Dit is hoe jij het hebben wilt: lekker losjes, no nonsens én je kan zelfs je eigen drinken meenemen. Lekker voordelig dus!

Natuurlijk heeft trouwen in eigen tuin deze voordelen. Het is ook uniek en origineel,  dat is zeker! Toch zien wij bij Partyservice Meppel veel bruidsparen die op deze manier trouwen dat ze zichzelf enorm vergist hebben in de hoeveelheid werk die het met zich mee brengt. Maar al te vaak worden wij op het laatste moment benaderd omdat het stel toch niet overal aan had gedacht. Gelukkig kunnen wij vaak het stel nog uit de brand helpen, maar niet altijd. Bent u van plan te gaan trouwen in eigen tuin neem dan iemand in dienst die u kan helpen met de organisatie en planning van uw huwelijks feest. Uiteraard helpt Partyservice Meppel u hier graag mee. Dankzij onze ervaring met huwelijksfeesten weten wij exact wat er nodig is en nemen wij u op deze manier enorm veel werk uit handen.

trouwen in eigen tuin wij regelen het voor uDe locatie…

De locatie gaat de basis worden van jullie trouwfeest in eigen tuin. Als u een geschikte locatie denkt te hebben is het heel belangrijk dat de volgende onderdelen te realiseren zijn; voldoende parkeerplaatsen, stromend water, toiletten en stroomaansluiting zijn een absolute must. Lijkt een van deze punten niet haalbaar, dan is de locatie niet geschikt om te trouwen in eigen tuin.

Praktisch, praktisch en nog eens praktisch

Trouwen op eigen locatie vraagt om heel veel praktisch denken. Er is namelijk weinig tot niets geregeld op deze locatie, dus zal je overal aan moeten denken. Geloof ons, als u hier geen ervaring mee heeft gaat u gegarandeerd problemen tegen komen waarvoor u op het laatste moment de hulp van een feestverhuur bedrijf nodig bent. Dus stel jezelf steeds hele praktische vragen zoals, ‘hoe zit het met eventuele geluidsoverlast, benodigde vergunningen, afval, verwarming, bedienend personeel en het geluid? En ook niet onbelangrijk: is de locatie ook nog goed met slecht weer?’

Stoelen huren om te trouwen in eigen tuin? Partyservice Meppel helpt u graagWe moeten ook nog ergens op zitten!

Al jullie gasten willen graag ook nog ergens op zitten, uit een kopje drinken, hun jas in de garderobe hangen en een vorkje hebben om de taart te eten. Als ze naar het toilet gaan, vinden ze het fijn als ze daar een zeeppompje en een handdoek vinden, er vaatdoekjes in de buurt zijn en koud drinken wordt ook erg gewaardeerd. Ik kan zo nog wel even doorgaan. Maar je begrijpt; aan alles, maar dan ook alles zal u zelf moeten denken. Daarnaast zal bij het trouwen in eigen tuin de locatie geheel moeten worden opgebouwd. Een hele klus en zeker iets dat u niet alleen kunt doen.

Trouwen in eigen tuin versus trouwlocatie

Een trouwlocatie welke meerder bruiloften per jaar doet is helemaal ingericht op trouwfeesten. Een trouwlocatie heeft dan ook standaard alles in huis voor een geslaagd trouwfeest. Bij een huwelijksfeest in eigen tuin, zult u alles moeten huren. Wanneer je alle kosten telt die je moet maken om spullen te huren, ga je waarschijnlijk op een zelfde bedrag of zelfs meer uitkomen. Voor de kosten hoef je het dus niet te doen. Trouwen op eigen locatie moet je alleen doen omdat je het leuk vind! Het is te realiseren. Zeker met een goede cateraar die hier helemaal op berekend is (en vaak veel meubilair mee kan nemen). Houdt er dus wel rekening mee dat je voldoende tijd hebt om alles te regelen en je in het budget een flinke post van onvoorziene kosten reserveert.

Voor als je hulp nodig hebt

Partyservice Meppel is betrokken geweest bij talloze bruiloften in meer of minder mate. Samen met onze partners hebben wij al tientallen bruiloften op eigen locatie uitgedacht, georganiseerd en uitgevoerd naar volle tevredenheid van onze klanten. Met die ervaring kunnen we jou ook helpen! Samen zorgen we ervoor dat alles geregeld is op de locatie. Dankzij onze feest verhuur & catering activiteiten creëren wij een totoaal concept voor jullie. Zodat de mooiste dag van je leven ook daadwerkelijk de mooiste dag wordt. Partyservice Meppel is er voor u als u beste verlangt op het gebied van feestverhuur & catering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.