Uitdeelactie popcorn

Een uitdeelactie popcorn voor uw feest of evenement, Partyservice Meppel helpt u graag.

Met een uitdeelactie popcorn kunt u uw bedrijf op een lekkere manier eens in het zonnetje zetten. Het uitdelen van zakjes popcorn is dan ook een uitstekende manier van promotie voor uw bedrijf. Maar ook zeer leuk als extra’tje voor bijvoorbeeld uw open dag of evenement waar veel kinderen aanwezig zullen zijn.

Popcorn uitdelen.

Het uitdelen van popcorn kan op werkelijk elk feest of evenement. Wilt u de bezoekers van uw markt of braderie een gratis zakje popcorn aanbieden, of toch het winkelend publiek. Popcorn kunnen wij voor u overal uitdelen. Het enige dat wij nodig zijn voor een uitdeelactie popcorn is een stroompunt om de popcornmachine op aan te kunnen sluiten.

Uitdeelactie popcorn en de kosten.

Wat de kosten zijn van een popcorn uitdeelactie hangt af van het aantal uren dat u popcorn uit wilt delen. Bij Partyservice Meppel zijn wij graag duidelijk in onze toch al lage prijzen. Daarom rekenen wij met standaard tarieven om een popcorn uitdeelactie te kunnen organiseren.

U betaald bij Partyservice Meppel voor 2 uur onbeperkt popcorn uitdelen slechts €250. Voor elke extra uur onbeperkt popcorn uitdelen betaald u €50. U bent dus vrij in het te kiezen aantal uren dat wij onbeperk popcorn uitdelen. Het minimum aantal uren dat u kunt afnemen bedraagt 2 uur.

U ziet een uitdeelactie popcorn is een goedkope, leuke en vooral lekkere manier om uw gasten van een lekkernij te kunnen voorzien. Kortom popcorn is een goed alternatief voor andere vaak veel duurdere promotieacties. Neemt u gerust contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Popcorn of suikerspin.

Naast het uitdelen van popcorn kunnen wij u natuurlijk ook helpen met een suikerspinnen uitdeelactie. Of misschien wilt u wel een combinatie van het uitdelen van suikerspinnen en popcorn. Neemt u gerust contact met ons op om uw wensen door te spreken. Een van onze medewerkers staat u graag te woord.