Verjaardag organiseren hoe doe je dat?

Met behulp van artyservice kun ook jij de perfecte verjaardag organiseren.

Hoe kan ik een perfect verjaardag organiseren? Het is een vraag die ons vaak wordt gesteld. En waarom ook niet we zitten tenslotte beroepsmatig tot over onze oren in de feestjes. Echter het antwoord op hoe je een perfect veraardag organiseren kan is telkens weer anders.

De nr1 regel.

Het eerste en belangrijkste wat wij altijd benoemen als we iemand helpen met een verjaardag is zorg dat er te weinig zitplaatsen zijn! Dit zeggen wij omdat wij vinden dat het oeroude kringetje waarbij de mannen bij de mannen zitten en de vrouwen bij de vrouwen echt niet meer kan.  Regel een paar statafels of misschien nog wel leuker een coolbar.

Wat we hier mee willen zeggen komt er eigenlijk op neer dat je bij het organiseren van een verjaardag er voor moet zorgen dat mensen in beweging blijven. In contact komen met andere gasten.  Dit realiseer je zeer eenvoudig door te zorgen dat er niet te veel mensen kunnen zitten.

Thema.

Voor de verandering kun je je verjaardag eens in een thema hullen. Hoe leuk is dat, al je verjaardagsvisite gekleed in een griekse gewaden of wordt het toch een charleston thema. Denk wel goed na over het thema dat je uitzoekt. Niet al je gasten zijn bereid kleding aan te schaffen of te huren. Zorg dus dat je een thema vindt dat goed aansluit bij je visite.

Ben je bijvoorbeeld in de zomer jarig dan kun je bijvoorbeeld eenvoudig een bbq voor je verjaardag organiseren.  Natuurlijk kun je die bbq ook in de winter organiseren, De winter bbq is namelijk stevig in opkomst, het vergt echter wel enige voorbereiding.

Hapje en een drankje.

Een hapje & drankje mogen natuurlijk niet ontbreken als je een verjaardag gaat organiseren. Denk ook hier eens goed na. Natuurlijk kun jezelf dat blokje kaas snijden en een stukje worst. Maar als je een beetje handig bent met google kun je zeker bij jou in de buurt een cateraar of slager vinden die heerlijk hapjes kan leveren. En eerlijk is eerlijk dat lijkt vaak duur, maar tel alles eens bij elkaar op wat je anders aan boodschappen had opgehaald. Zeker weten dat het qua kosten dan nog wel meevalt.

Maak het jezelf zo gemakkelijk mogelijk. Niemand heeft er zin in om na een lange feestavond wakker te worden om vervolgens nog eens met de grote schoonmaak te moeten starten. Dit kun je makkelijk oplossen door bijvoorbeeld glaswerk te huren, of met wegwerp artikelen te werken. Al is het laatste natuurlijk niet zo goed voor het milieu.

Een verhuurbedrijf zoals het onze neemt het schoonmaken van glazen en dergelijk voor haar rekening. Zo heb jij er verder geen omkijken meer naar.

Verjaardag organiseren voor kinderen.

Een verjaardag organiseren voor kineren is heel wat anders dan een verjaardag voor een man of vrouw. Bij kinderverjaardagen dien je er rekening mee te houdendat er misschien wel vriendjes of vriendinnetjes langs komen. Houd hier dan ook rekening mee. Zorg er voor dat de kinderen altijd ergens speelruimte hebben. Of organiseer iets leuks zodat kinderen bezig gehouden blijven.

Heeft u inspiratie nodig over wat u kunt huren om van uw verjaardag een succes te maken. Neemt u dan eens een kijkje in ons assortiment en laat u verrassen van onze mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.