Verjaardag

Iemand verrassen voor zijn of haar verjaardag Partyservice Meppel maakt het mogelijk

Een verjaardag in het verschiet, verras iemand of maak het u zelf nu eens echt gemakkelijk. Geen gedoe met afwas of hapjes en altijd voldoende stoelen en glazen. Bij partyverhuur Meppel maken wij het u graag gemakkelijk. Wij hebben voldoende spullen in huis om van uw verjaardag een echt knalfeest te kunnen maken. Bovendien heeft u er zelf helemaal geen werk van en dat alles ook nog eens tegen zeer lage kosten.

Uw feest helemaal in stijl.

Voor uw verjaardag hebben wij alles in huis. U kunt bij ons terecht voor slechts enkele stoelen maar ook voor de volledige verzorging van uw verjardagsfeest. Houdt u het liever simpel of toch graag wat luxer. Aan u de keuze!

Wilt u iemand verrassen op zijn of haar verjaardag, Partyservice Meppel helpt u graagWilt u een verjaardag organiseren en daarmee iemand verrassen dan nemen wij graag uw zorgen uit handen. Samen met u brengen wij een verjaardag verrassing tot een topfuif. Wilt u uw man,vrouw of kind eens echt verrassen voor hun verjaardag dan helpen wij u graag.

Tafels, stoelen of toch alleen hapjes.

Naaste een ruim assortiment tafels en stoelen bieden wij u nog veel meer. Wat dacht u van een heuse limonadefontein voor de kinderen. Of kiest u toch liever voor een heus springkussen, om de kinderen een middag lekker een middag te latens stuiteren en springen.

Ook de hapjes en drankjes voor uw verjaardag verzorgt Partyservcice Meppel met liefdeHapjes en drankjes.

Naast de diverse soorten attributen en attracties welk eu bij ons kunt huren voor uw verjaardag. Kunt u ook bij ons terecht voor de boodschappen en de hapjes. Samen met de door ons zorgvuldig uitgekozen partners kunnen wij u overheerlijke hapjes aanbieden tegen een prijs waar u uw vingers bij aflikt. Wij kunnen u diverse hapjesschalen aanbieden tegen varierende prijzen.

Ook om de dorst te kunnen lessen helpen wij u graag. U kunt bij ons terecht voor diverse dranken zoals bier, wijn en natuurlijk frisdranken.

Bij Partyservice Meppel kunt u terecht voor elk feest of evenement. Door feestverhuur en catering te combineren kunt u uw totale feest door ons laten verwezenlijken