Welke Partytent kan ik het beste huren.

Goedkoop een compleet partypakket huren doet u natuurlijk bij Partyservice Meppel

Welke partytent kunt u het beste huren voor uw feest of evenement? Een goede vraag maar niet altijd even makkelijk te beantwoorden. Zeker niet als leek. Verhuurbedrijven gebruiken de term partytent vaak voor een grote verschijdenheid aan tenten. Diverse maten soorten en kleuren vallen allemaal onder de noemer partytent. Daarnaast kan er nog een behoorlijk verschil zitten in huurprijs van de verschillenden feesttenten. Graag zetten wij voor u op een rijtje waar u aan moet denken als u een partytent wilt gaan huren.

Soorten Partytenten.

welke partytent kunt u huren, Partyservice Meppel verteld u er alles over.

Zoals we eerder al vermelden bestaan er diverse soorten partytenten. Gemaakt in verschillende kleuren, formaten en materialen. Voor het grootste gedeelte wordt hierdoor de huurprijs dan ook bepaald. U zult ongetwijfeld begrijpen dat u een partytent van 3 x 3 meter goedkooper kunt huren dan een partytent van 5 x 10 meter.

Ook het materiaal waarvan een partytent is gemaakt is van invloed op de huurprijs. Zo zijn er tenten gemaakt van PE zijl maar ook van PVC zijl. De PVC zijlen zijn van een betere maar ook duurdere kwaliteit. Soms zijn de pvc zijlen zelfs brandvertragend gemaakt waardoor de huurprijs nog iets hoger zal liggen.

Welk formaat partytent moet ik huren.

Om te kunnen bepalen welk formaat partytent u het beste kunt huren is het van belang om het aantal gasten te bepalen. En hoe u de tent verder wenst in te richten. Bied u uw gasten een zitplek aan dan zullen er veel minder mensen in een partytent kunnen dan wanneer uw gasten staan.

Gelukkig is er een handge vuistregel om te bepalen hoeveel mensen u een plek kunt bieden in de tent. U kunt uitgaan van de volgende regels:

  • Uw gasten staan – 1 persoon per m2
  • Uw gasten zitten – 1 persoon per1,5m2
  • Zittende gasten inclusief bijvoobeeld een buffet – 1 persoon per 1,5/2 m2

Aan de hand van een simpel rekensommetje kunt u dus eenvoudig een indicatie maken van het formaat partytent dat u het beste kunt huren.

Gebruik van de partytent.

Een partytent kan voor diverse doeleinden worden ingezet. Soms wordt er gebruik gemaakt van meerder partytenten en worden deze aan elkaar gekoppeld. Allemaal mogelijkheden waarvoor een partytent zich prima leent. U dient er wel even over na te denken waarvoor en op welke manier u een tent wilt gaan inzetten. Zo kan het namelijk per tent veschillen welke mogelijkheden u bijvoorbeeld met de zijwanden heeft. De ene tent heeft een zijwand welke uit een gedeelte bestaat en de andere tent heeft een zijwand welke uit allemaal losse elementen bestaat.

Welke partytent u het beste kunt huren hangt af van het gebruik. De aankleding is her uiteraard p aan te passen.

Zeker als u meerder partytenten met elkaar wilt koppelen doet u er verstandig aan om contact met ons op te nemen en de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen u heel goed uitleggen wat de mogelijkheden zijn van onze partytenten.

Waar u verder op dient te letten bij het huren van een tent is de huurperiode en de mogelijkheid tot het opzetten van een partytent. Bij ieder verhuur bedrijf wordt er anders omgegaan met het huren van tenten. Zo bieden wij u de keuze of u een tent zelf wilt ophalen of dat u dat tegen een meerprijs door ons laat doen. Er zijn ook bedrijven bij wie u de keuze niet krijgt, uiteraard is dit dan wel in de prijs meegenomen. Okk voor wat betreft de huurperiode zit er verschil in hoe bedrijven dit aanbieden. Let u daar dus op als u een partyent gaat huren.

Welke extra’s kan ik bij een tent huren.

Wellicht wilt u naast het huren van een tent ook nog de nodige extra’s huren. Vloeren, heaters of aankleding van een partytent het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Tafels en stoelen u kunt het allemaal in een feesttent plaatsen. Afhankelijk van het gebruik zijn er werkelijk talloze opties voor extra’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.