Winterbbq als nieuwjaarsfeest in Zwolle

Nieuwjaars winterbbq zwolle

In 2019 zijn wij het nieuwe jaar begonnen met een nieuwjaars winterbbq in Zwolle. Onze opdracht was duidelijk. Ons klant vertelde ons dat hij een partytent wilde huren zodat zijn gasten sowieso droog en warm konden aanwezig konden zijn tijdens zijn nieuwjaars winterbbq. Daarbij kwam de vraag wat wij vor haar konden betekenen.

Winterbbq organiseren.

Wij vertelden onze klant dat wij in staat zijn de hele winterbbq te organiseren. Wij kunnen de partytent voor u verzorgen heaters plaatsen voor de warmte en biertafelsetjes zodat uw gasten kunnen zitten zijn ook geen probleem.

De klant vertelde ons dat ze in gedachten had om als thema een beetje de kant van de oktoberfeesten aan te houden. Ze vond dit altijd zeer gezellige feesten en ze zijn makkelijk te organiseren. En daar had ze natuurlijk helemaal gelijk in.

De bbq zelf hoede niet iets bijzonders te worden. Ze was immers van plan om planken met typische duitse snacks zoals Pretzils op de tafels neer te zetten. Hamburgers en worsten waren het dat ze op de bbq wilde hebben. wat salades erbij en dat was voldoende.

Simpel maar zeer geslaagd.

Op zich stelde het feest niks bijzonders voor om te organiseren. Een grote partytent van 5 x 10 was voldoende. Het was immers de bedoeling de tent strak tegen een schuur aan te zetten waarin ook nog voldoende ruimte was om haar gasten in te kunnen herbergen. Wel moest er in de schuur nog het een en ander aan biertafels en bierbanken worden neergezet.

Samen met de klant hebben wij een afspraak gemaakt om te bekijken wat er precies allemaal nodig zou zijn om dit feest tot een gegarandeerd succes te maken. Onder het genot van een bak verse koffie hebben we met haar en haar man alles besproken. Wat ze wilden huren, het eten, drinken tot aan het ophalen van de spullen.

Achteraf hebben we de verwachtingen van de vrouw ruimschoots overtroffen. Ze was zo blij met wat we in samenspraak met haar hebben kunnen bereiken dat ze voor volgend jaar al weer druk bezig is. Samen zullen we ook ongetwijfeld volgend jaar de verwachtingen weer kunnen overtreffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.