Winters tuinfeest in Hoogeveen.

Winters tuinfeest organiseren? Last minute een partytent huren doe je bij Partyservice Meppel

Zaterdag middag werden we gebeld door een klant met een nogal last minute verzoek. De beste man was van plan op de zondagavond samen met een aantal vrienden de superbowl te gaan kijken. Maar hij had echter geen zin in te veel rommel in huis, of wij hem konden helpen met onze feestverhuur & catering.

Het idee van een winters tuinfeest.

Het idee was simpel de man wilde een winters tuinfeest organiseren uit de categorie themafeesten. En dat betekend een partytent huren, heaters en wat statafels. De basis van het feest was dan ook al snel voor elkaar. Maar toch had de beste man wel wat meer eisen.

Het thema van dit winters tuinfeest was natuurlijk de superbowl. Onze klant wilde dan ook graag dat het echt eensuperbowl feestje zou worden. Voor ons betekend dat natuurlijk een amerikaanse uitvoering geven aan het feest.

Bbq & hamburgers.

Denken wij aan een tuinfeest met een amerikaanse achtergrond dan denken wij natuurlijk aan een bbq en veel hamburgers. Een bbq werd dan ook gehuurd. Voor ons de taak om er voor te zorgen dat we voldoende hamburgers en broodjes konden inkopen. Zodat al zijn gasten voldoende te eten hadden. Gezien het late tijdstip dat onze klant kwam met zijn idee heeft dit nog even voor de nodige stress gezorgd, gelukkig konden we het nog regelen met onze leverancier. Normaal zou het geen probleem mogen geven. Maar op een zaterdag middag rond een uur of vier nog even ingredienten regelen voor zo’n 200 broodjes hamburger vraagt toch wel enige welwillendheid van de leverancier.

Ballonnen & vlaggen.

De aankleding van het winters tuinfeest in amerikaanse stijl was eigenlijk vrij eenvoudig. Aankomende gasten werden via een rode loper onder een ballonboog door geleid. De ballonboog werd natuurlijk helemaal gemaakt uit kleuren van de amerikaans vlag, rood – wit en blauw. In de tent lieten we deze kleuren natuurlijk terug komen met hier en daar een ballontrosje. Daarnaast hingen er natuurlijk de nodige amerikaanse vlaggen.

Servetten, beker en bordjes, allemaal van karton want dat scheelt natuurlijk de nodig afwas. Maar het betekende voor ons ook een extra manier om het amerikaanse thema terug te laten komen. Daarnaast hebben wij onze klant gevraagd zijn gasten te vragen zich amerikaans te kleden.

Popcornmachine.

Typisch amerikaans net als een broodje hamburger is natuurlijk popcorn. Onze popornmachine was natuurlijk ook aanwezig. De gasten konden popcorn pakken zoveel als ze wilden en op konden. De geur van verse popcorn en vers bereidde broodjes hamburger. Hoe amerikaans wil je het hebben.

Onze klant was enorm verrast dat wij hem konden helpen met zijn last minute idee voor een winters tuinfeest amerikaanse stijl. Hij was dan ook zeer tevreden, behalve dan dat het team waar de man fan van bleek te zijn de superbowl heeft verloren.