Een winters tuinfeest houden, tips en ideëen.

Een winters tuinfeest organiseren als de nachten langer worden en de temperaturen dalen onmogelijk. Zeker niet het is slechts een kwestie van het juiste materiaal en misschien en beetje creativiteit. Me de tips van Partyservice Meppel organiseer jij ook in een handomdraai het perfecte winters tuinfeest.

Het materiaal voor een winters tuinfeest.

Zoals elk goed georganiseerd feest, begint een winters tuinfeest met het kiezen van het juiste materiaal. Een degelijke partytent huren is natuurlijk een must. Het beschermd je tegen de koude wind en evenetuele neerslag als ijzel, regen of sneeuw. Partytenten zijn er in verschillende formaten en soorten. Kies voor een winters tuinfeest voor een degelijke pvc partytent. Deze hebben een dikker zeil, zijn bijna altijd brandvertragend en sluiten zeer goed rondom af.

Ondanks dat je een degelijk pvc partytent hebt gehuurd wil dat nog niet zeggen dat het gelijk ook aangenaam warm is in de tent. Om dit probleem op te lossen kun je terrasheaters huren. Deze terrasheaters hebben een groot verwarmend vermogen. Met twee terrasheaters kun je op je tuinfeest bijvoorbeeld al een 5×10 tent tot een aangename temperatuur opwarmen.

Ga wat statafels huren, of grote zitzakken. Mogelijkheden genoeg om te zorgen dat al je gasten comfortabel kunnen zitten in je verwarmde tent.

Eten & drinken.

Nederlandse gebruiken zijn voor een winters tuinfeest toch net even anders dan een zomers tuinfeest. Met slim gekozen eten en drinken geef jij je tuinfeest net even dat kleine beetje extra. Denk bijvoorbeeld eens aan gluhwein en warme chocolademelk. Lekkerre warme dranken om ook de innerlijke mens warm te kunnen houden.

Wat het eten betreft is een heuse winter bbq nog niet een zo’n slecht idee. Een winter bbq staat voor gezelligheid en heerlijke winterse gerechten. Snuffel eens een beetje rond op google, wij durven te wedden dat je ontzettend veel ideeen kunt opdoen voor een geslaagde winter bbq.

Aankleding van een winters tuinfeest.

Met de aankleding van je winterse tuinfeest maak jij je feest pas echt tot een succes. Met dekentjes en vuurkorven geef je het feest al snel dat winterse imago dat het nodig heeft. Een leuk bijkomend voordeel is dat je door het plaatsen van vuurkorven ook nog eens marshmellows aan een stokje boven het vuur kunt houden. De kinderen zullen het geweldig vinden, en een aantal volwassenen zeker ook.