De jaarlijkse zomer bbq.

De jaarlijkse zomer bbq op het werk, veel bedrijven doen dit zo vlak voor de zomer als de temperaturen al redelijk aangenaam zijn en de vakanties op het punt staan te beginnen. Voor ons is dit dan ook een van de drukste periodes van het jaar.

De jaarlijkse zomer bbq.

Nu kun je als bedrijf, maar ook als particulier natuurlijk zelf een bbq huren, het vlees de salades en het drinken prima zelf verzorgen. Maar omdat het niet je normale dagtaak is zal het even flink puzzelen worden om te bedenken wat je nodig hebt voor de jaarlijks bedrijfs bbq. Bovendien hoe zal de bedrijfs bbq verlopen, wie gaat er achter de bbq staan.

Veel vragen zullen naar boven komen welke stuk voor stuk beantwoord moeten worden voor een geslaagde bedrijfs bbq. Partyservice Meppel kan u hier uitstekend mee helpen wij hebben de antwoorden op alle vragen en zetten in een handomdraai een geweldige bedrijfs bbq voor u neer. Desgewenst zorgen wij er voor dat er personeel aanwezig is om de drankjes te verzorgen en natuurlijk de bbq zelf.

Bedrijfsbbq in Heerenveen.

Zo mochten wij afgelopen weekend de jaarlijkse personeels bbq verzorgen voor een bedrijf in Heerenveen. Het bedrijf zelf had al aan alles gedacht. Er moest een compleet bbq pakket worden neergelegd inclusief bar, zitplaatsen en natuurlijk een springkussen voor de aanwezige kinderen. Bovendien had het bedrijf aangegeven iemand voor achter de bbq er bij te willen hebben. Het zomer bbq event van het bedrij moest een succes worden en had Partyservice Meppel de opdracht gegeven dit te verzorgen.

Met tenten, biertafels een ingerichte bar en natuurlijk een springkussen voor de kinderen hebben wij het terrein van het bedrijf weten om te toveren naar een heuse feestlocatie. Voor de gasten was er genoeg ruimte om te kunnen zitten. Voor wie daar behoefte aan had waren er voldoende statafels om lekker aan te kunnen hangen. Het multiplay springkussen dat we hadden verzorgd was voor de aanwezige kinderen natuurlijk het hoogtepunt.

Simpel maar lekker.

De meeste bbq’s welke wij voor bedrijven en particulieren verzorgen zijn bbq’s voor groepen tot zo ongeveer 60 man. Natuurlijk af en toe zijn het grotere groepen en soms ook kleinere. Wij geloven er dan ook in dat een bbq dan niet extreme vormen moet aannemen met vlees dat uren moet garen op de bbq. Nee het eten moet gewoon goed zijn, goed bereid maar vooral lekker.

Daarnaast moet het drinken goed worden verorgd, dit kan door middel van een compleet ingerichte mobiele bar en een koelbuffet voor de overige dranken. Ons personeel zal er voor zorgen dat uw gasten snel worden voorzien van hun drankje.

Inrichting van uw evenement.

Niet elk bedrijf of persoon heeft de capaciteit om de bbq te voorzien van voldoende zit en staplaatsen. Uiteraard kunnen wij dit wel verzorgen. Wij beschikken over divers mogelijkheden uw terrein om te toveren naar een heus evenemententerrein. Tafels, stoelen noem het maar op wij nemen u de zorg uit handen

Doordat wij op deze manier diverse bbq’s voor bedrijven en grotere groepen hebben georganiseerd kunnen wij met een zeer scherpe prijs werken. Bent u van plan een bbq te organiseren op uw bedrijf, buurtvereniging of familie neemt u dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag een offerte op maat voor u.